Creierul Pentagonului

scrisa de Annie Jacobsen

Creierul Pentagonului de Annie Jacobsen Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Creierul Pentagonului 49.9 lei *
Creierul Pentagonului 49.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Annie Jacobsen
Numar de pagini: 576 pagini
ISBN: 978-606-33-2976-0
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Pentru a realiza fascinanta poveste a celei mai secrete, mai puternice și mai controversate agenții militare de cercetare științifică, Annie Jacobsen se folosește de surse din interior, de interviuri în exclusivitate, de documente private și de memorii declasificate, schițând imaginea „Creierului Pentagonului“, de la începuturile sale din plin Război Rece, în 1958, până în prezent.
Aceasta este cartea esențială despre DARPA – o relatare impresionantă despre punctul clandestin de intersecție între știință și armata americană și rezultatele adesea uimitoare, futuriste și înspăimântătoare ale acestei întâlniri.

„O explorare fascinantă și uneori incomodă a Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării.“ - Washington Post

„O relatare minuţios documentată despre o agenţie guvernamentală de mici dimensiuni, dar puternică, ale cărei cercetări militare afectează profund scena mondială.“ - Comitetul Premiului Pulitzer


Carti similare cu Creierul Pentagonului

Rusia explodează

Rusia explodează

de Iuri Felştinski, Aleksandr Litvinenko

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!