Descoperă-ți propriul De Ce

scrisa de Simon Sinek, Peter Docker, David Mead

Descoperă-ți propriul De Ce de Simon Sinek, Peter Docker, David Mead Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Descoperă-ți propriul De Ce 53.99 lei *
Descoperă-ți propriul De Ce 69 lei *
Descoperă-ți propriul De Ce 69 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Simon Sinek, Peter Docker, David Mead
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-606-722-329-3
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Începe cu DE CE a convins milioane de oameni să regândească lucrurile pe care le fac atât în viața personală, cât şi în cea profesională sau în organizațiile din care fac parte.

Cartea de față, Descoperă-ţi propriul DE CE, duce mai departe misiunea din Începe cu DE CE şi îți arată cum poți pune în aplicare cele mai profunde idei ale lui Simon Sinek pentru a avea mai multă inspirație în ceea ce faci și, prin asta, pentru a-i motiva la rândul tău pe cei din jur.

Cred că sentimentul de împlinire este un drept pe care îl avem, nu un privilegiu. Cu toții suntem îndreptățiți să ne trezim dimineața cu pofta de a merge la serviciu, să ne simțim în siguranță cât timp suntem acolo și să ne întoarcem acasă, la sfârșitul zilei, plini de satisfacție. Ca să atingem acest sentiment de împlinire trebuie să începem prin a înțelege exact DE CE facem ceea ce facem.

Pe măsură ce Începe cu DE CE s-a răspândit în întreaga lume, nenumărați cititori mi-au pus aceeași întrebare: „Cum pot să aplic principiile din această carte în cariera mea, cu echipa mea, cu compania sau cu fundația mea?”.
Împreună cu doi dintre colegii mei, Peter Docker și David Mead, am creat acest ghid facil, care să te ajute, pas cu pas, să-ți descoperi propriul DE CE. Prin intermediul exercițiilor, al exemplelor și al pașilor care trebuie să fie parcurși în fiecare fază a procesului, Descoperă-ţi propriul DE CE te poate ajuta să răspunzi la multe întrebări care te apasă, cum ar fi:

- Ce se întâmplă dacă am aceeaşi întrebare DE CE pe care o are şi competiția?
- Pot să am mai multe întrebări DE CE?
- Dacă munca mea nu se potrivește cu răspunsul la întrebarea DE CE, ce este de făcut?
- Ce pot face dacă echipa mea nu se poate pune de acord asupra răspunsului la întrebarea DE CE?

Indiferent dacă te afli la prima slujbă, dacă ești în fruntea unei echipe sau dacă ești directorul general al unei companii, exercițiile din această carte te vor ghida pe un drum al succesului și al împlinirii pe termen lung, atât pentru tine cât și pentru colegii tăi. Îți mulțimim că te-ai alăturat efortului nostru de a consturi o lume în care din ce în ce mai mulți oameni încep cu DE CE.

Inspiră-i pe cei din jur!
Simon


Carti similare cu Descoperă-ți propriul De Ce

Cartea dorințelor

Cartea dorințelor

de Dr. Gérard Leleu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!