Râurile din Londra

scrisa de Ben Aaronovitch

Râurile din Londra de Ben Aaronovitch Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Râurile din Londra 31.3 lei *
Râurile din Londra 32.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herg Benet
Autor (i): Ben Aaronovitch
Traducator (i): Alexandru Voicescu
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-763-162-3
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Prima carte din seria Peter Grant.

Ofițerul stagiar Peter Grant visează să ajungă detectiv al Poliției Metropolitane din Londra. Păcat că superiorii lui au de gând să îl repartizeze Unității de Progresie a Investigațiilor, unde cel mai mare pericol pe care l-ar putea înfrunta este să se aleagă cu o tăietură de la hârtiile birocrației moderne. Însă perspectivele de carieră și de viață ale lui Peter se schimbă după ce are loc o crimă neobișnuită, iar el intervievează un martor ocular care se întâmplă să fie și fantomă. Abilitatea unică a lui Peter de a putea discuta cu ființe trecute prin moarte îl aduce în atenția Inspectorului Thomas Nightingale, care investighează infracțiunile ce implică magia și supranaturalul. După ce o serie de crime brutale și stranii cuprinde Londra, Peter, acum ucenic vrăjitor, devine parte a unei lumi în care zeii și zeițele se amestecă printre muritori, iar un spirit teribil și încă nestins al trecutului își dorește să scufunde orașul în haos.

„Regivorant, original și o lectură încântătoare.” — Charlaine Harris

„Râurile din Londra e povestea a ce s-ar întâmpla dacă Harry Potter ar crește mare și s-ar alătura Poliției Londoneze. O carte cu detectivi de o imaginație debordantă și care te va binedispune cu siguranță.” — Diana Gabaldon

„Construită cu detaliu și imaginație… Aaronovitch este un scriitor care trebuie urmărit.” — Peter F. Hamilton


Carti similare cu Râurile din Londra

Cântecul sângelui

Cântecul sângelui

de Anthony Ryan

mai mult
Scoala de vrajitorie

Scoala de vrajitorie

de E. Rose Sabin

mai mult
Omul ilustrat

Omul ilustrat

de Ray Bradbury

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!