Unde sunt? > Acasa > Carti > Carti pentru copii > Ursul

Ursul

scrisa de Adrian Oprescu

Ursul de Adrian Oprescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ursul 27.99 lei *
Ursul 28.16 lei *
Ursul 32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Adrian Oprescu
Numar de pagini: 48 pagini
ISBN: 978-973-50-5917-0
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Dragi copii,
Cu siguranţă cunoaşteţi faimoasa istorie a ursului păcălit de vulpe. Ceea ce nu ştiţi însă este că povestea aceea e trunchiată şi că adevărul-adevărat se ascunde în paginile cărţii de faţă. V-am făcut curioşi? Ei bine, nu mai staţi pe gânduri şi daţi iute paginile! Veţi afla cum de şi-a pierdut ursul coada, acum multe-multe veacuri, de ce are urechile atât de mici, de ce îi place atât de mult mierea şi, mai cu seamă, cine i-a dat numele „Moş Martin“, care i-a rămas neschimbat până în ziua de azi.


Carti similare cu Ursul

Marele Lup

Marele Lup

de Avril McDonald

mai multRecenzii

Patricia Lidia Patricia Lidia pe 2018-04-02 18:52:13 Rating:

Nu cred că există copil sau adult român care să nu știe povestea ”Ursului păcălit de vulpe”, așa cum ne-au povestit-o / citit-o părinții după marele Ion Creangă – o poveste cu tâlc, care învață copiii să nu fie creduli și să nu ia de bune vorbele celorlalți fără să le treacă prin filtrul gândirii. Pornind de la această poveste deja devenită clasică, Adrian Oprescu încearcă să...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!