Inima cu nouă încăperi

scrisa de Janice Pariat

Inima cu nouă încăperi de Janice Pariat Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Inima cu nouă încăperi 25.99 lei *
Inima cu nouă încăperi 27.95 lei *
Inima cu nouă încăperi 27.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Janice Pariat
Traducator (i): Anacaona Mindrila-Sonetto
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-973-46-7143-4
Anul aparitiei: 2018
Descriere: O biografie ficţională spusă cu ajutorul iubirii

Inima cu nouă încăperi este povestea caleidoscopică, strălucitoare şi emoţionantă a vieţii unei femei, spusă de cei pe care i-a iubit şi de cei care au iubit-o. Nouă personaje îşi aduc aminte de relaţia pe care au avut-o cu aceeaşi femeie, poveştile şi amintirile lor dându-i viaţă, apropiindu-ne pe noi, cititorii neîncrezători, de ea, dar nedepăşind graniţele intimităţii, căci chiar vocea femeii iubite rămâne mută. Odată apărută această îndoială, această rezervă, nu vom şti niciodată care versiune este cea adevărată: a iubiţilor din trecut sau a iubitei care-i animă. Desfăşurându-se pe fundalul mai multor oraşe, plimbându-se între Orient şi Occident, Inima cu nouă încăperi este o poveste delicată, tulburătoare, un roman scris de o mână profesionistă, o colecţie de perspective mereu schimbătoare care dezvăluie posibilitatea intimităţii cu celălalt, dar şi îndoiala pe care această intimitate o naşte.

„De vreme ce frumuseţea se află în ochii privitorului, o carte ce descrie o femeie prin ochii celor nouă personaje care au iubit-o trebuie să fie o poveste frumoasă.” (The Hindu)

„Inima cu nouă încăperi încearcă să exploreze felul în care, în legăturile noastre, romantice sau nu, existăm pentru alţii ca un discurs pe care ei şi-l spun şi pe care apoi îl prezintă semenilor. Cât timp ne petrecem cu cei pe care-i iubim spunându-le: «Întotdeauna faci asta…» sau «ştiam eu c-aşa se va-ntâmpla…»?” (Janice Pariat)


Carti similare cu Inima cu nouă încăperi

Nadja

Nadja

de Andre Breton

mai mult
Armele secrete

Armele secrete

de Julio Cortazar

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!