Inima cu nouă încăperi

scrisa de Janice Pariat

Inima cu nouă încăperi de Janice Pariat Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Inima cu nouă încăperi 25.99 lei *
Inima cu nouă încăperi 27.95 lei *
Inima cu nouă încăperi 27.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Janice Pariat
Traducator (i): Anacaona Mindrila-Sonetto
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-973-46-7143-4
Anul aparitiei: 2018
Descriere: O biografie ficţională spusă cu ajutorul iubirii

Inima cu nouă încăperi este povestea caleidoscopică, strălucitoare şi emoţionantă a vieţii unei femei, spusă de cei pe care i-a iubit şi de cei care au iubit-o. Nouă personaje îşi aduc aminte de relaţia pe care au avut-o cu aceeaşi femeie, poveştile şi amintirile lor dându-i viaţă, apropiindu-ne pe noi, cititorii neîncrezători, de ea, dar nedepăşind graniţele intimităţii, căci chiar vocea femeii iubite rămâne mută. Odată apărută această îndoială, această rezervă, nu vom şti niciodată care versiune este cea adevărată: a iubiţilor din trecut sau a iubitei care-i animă. Desfăşurându-se pe fundalul mai multor oraşe, plimbându-se între Orient şi Occident, Inima cu nouă încăperi este o poveste delicată, tulburătoare, un roman scris de o mână profesionistă, o colecţie de perspective mereu schimbătoare care dezvăluie posibilitatea intimităţii cu celălalt, dar şi îndoiala pe care această intimitate o naşte.

„De vreme ce frumuseţea se află în ochii privitorului, o carte ce descrie o femeie prin ochii celor nouă personaje care au iubit-o trebuie să fie o poveste frumoasă.” (The Hindu)

„Inima cu nouă încăperi încearcă să exploreze felul în care, în legăturile noastre, romantice sau nu, existăm pentru alţii ca un discurs pe care ei şi-l spun şi pe care apoi îl prezintă semenilor. Cât timp ne petrecem cu cei pe care-i iubim spunându-le: «Întotdeauna faci asta…» sau «ştiam eu c-aşa se va-ntâmpla…»?” (Janice Pariat)


Carti similare cu Inima cu nouă încăperi

Si hipopotamii au fiert in bazinul lor

Si hipopotamii au...

de Jack Kerouac, William S. Burroughs

mai mult
Cei trei muschetari

Cei trei muschetari

de Alexandre Dumas

mai mult
Filiera elvetiana

Filiera elvetiana

de Paul Erdman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!