Frânturi de lumină

scrisa de Amie Kaufman, Meagan Spooner

Frânturi de lumină de Amie Kaufman, Meagan Spooner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Amie Kaufman, Meagan Spooner
Traducator (i): Luminita Gavrila
Numar de pagini: 584 pagini
ISBN: 978-606-400-096-5
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Al treilea volum al Trilogiei Constelații, bestseller New York Times

O tulburătoare poveste despre dragoste și curaj, un omagiu pentru omenire şi pentru unul dintre cele mai preţioase atribute ale sale: puterea de a alege.
Într-un viitor în care oamenii au găsit modalitatea de a călători în univers şi de a înfiinţa colonii pe alte planete, doi tineri, Sophia şi Gideon, încearcă să-l răstoarne pe cel pe care îl consideră responsabil de moartea multor oameni: bogatul om de afaceri LaRoux.
Deși luptă separat, sub identităţi false, drumurile li se intersectează şi se îndrăgostesc. Treptat, descoperă că toţi cei pe care îi credeau aliaţi ai dictatorului îi sunt, de fapt, victime.
Surpriza cea mai mare vine atunci când şi forţele enigmatice folosite de LaRoux – Şoaptele – se dovedesc a fi nu călăi, ci victime, entităţi inteligente din univers la fel de dornice de libertate ca şi oamenii pe care îi posedau.

"O senzațională încheiere a Trilogiei Constelații." - VOYA

"Absolut încântător! Este genul de combinație de SF și fantasy pe care îl așteptam!" - Beth Revis, autoare a bestsellerului New York Times Across the Universe

"Una dintre cele mai intense, mai captivante și mai dureros de frumoase povești pe care le-am citit vreodată." - Marie Lu, autoarea Trilogiei Legenda, bestseller New York Times


Carti similare cu Frânturi de lumină

Hobbitul

Hobbitul

de J.R.R. Tolkien

mai mult
Turbion

Turbion

de Robert Charles Wilson

mai mult
Silozul

Silozul

de Hugh Howey

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!