Organizeaza-te!

scrisa de Chris Crouch

Organizeaza-te! de Chris Crouch Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Organizeaza-te! 12.99 lei *
Organizeaza-te! 16.86 lei *
Organizeaza-te! 22.88 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Amsta Publishing
Autor (i): Chris Crouch
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 978-973-88-5218-1
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Lucrarea de fata reprezinta o colectie de idei simple, ce rezolva cel putin sase din problemele majore care genereaza haos si dezordine in viata ta. Aceste idei sunt prezentate intr-un format simplu, impreuna cu sugestii specifice legate de modul de punere in practica a acestor idei, astfel incat toti cei cu foarte putin timp la dispozitie sa aiba posibilitatea de a le citi si a le incerca. Pe scurt, Organizeaza-te! te va ajuta sa-ti imbunatatesti puterea de concentrare, abilitatea de organizare si stabilire a prioritatilor.

Organizeaza-te! include sfaturi, idei si recomandari care au fost si sunt aplicate cu succes in cadrul corporatiilor de catre traineri si organizatori profesionisti, care activeaza conform sistemului GO („Getting Organized“) pe intreg teritoriul Statelor Unite. Vei gasi solutii eficiente de a face fata provocarilor legate de organizare si te vei bucura de beneficiile acestora in toti anii ce vor urma.


Carti similare cu Organizeaza-te!

Blink. Decizii bune in 2 secunde

Blink. Decizii bune in...

de Malcolm Gladwell

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!