Mănușa de aramă (Magisterium, vol. 2)

scrisa de Holly Black, Cassandra Clare

Mănușa de aramă (Magisterium, vol. 2) de Holly Black, Cassandra Clare Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Corint
Autor (i): Holly Black, Cassandra Clare
Traducator (i): Roxana Olteanu
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 9789731286327
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Inamicul este aproape. Foarte aproape.
Pentru Callum Hunt, vacanța de iarnă nu este ca pentru alți copii. Ființa cea mai apropiată de el este un lup al haosului pe nume Havoc. Tatăl lui suspectează că este trimis, în secret, de forțele răului. Și, desigur, mulți dintre copii nu vor reveni în lumea magică de la Magisterium din toamnă.
Nu este ușor pentru Call… Și devine și mai greu când, uitându-se în subsol, descoperă că tatăl lui ar putea încerca să-i distrugă atât pe el, cât și pe Havoc.
Call fuge înapoi la Magisterium, dar lucrurile se complică și mai mult. Alkahest – o mănușă de aramă capabilă să despartă anumiți magicieni de puterile lor – a fost furată. Iar în încercarea lor de a găsi vinovatul, Call și prietenii săi Aaron și Tamara atrag atenția unor ființe foarte periculoase și se apropie și mai mult de un adevăr înspăimântător.
Pe măsură ce misterele de la Magisterium se adâncesc și se înmulțesc, autoarele Holly Black și Cassandra Clare își implică cititorii în aventura extraordinară a unui băiat de care depinde soarta întregii lumi.


Carti similare cu Mănușa de aramă (Magisterium, vol. 2)

Tentatia (al saselea volum din seria casa noptii)

Tentatia (al saselea...

de P. C. Cast, Kristin Cast

mai mult
Inceputurile (Jurnalele lui Stefan, vol. 1)

Inceputurile...

de L. J. Smith

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!