Unde sunt? > Acasa > Carti > Teen Lit > Graffiti Moon

Graffiti Moon

scrisa de Cath Crowley

Graffiti Moon de Cath Crowley Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Graffiti Moon 29.75 lei *
Graffiti Moon 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Storia Books
Autor (i): Cath Crowley
Numar de pagini: 289 pagini
ISBN: 978-606-94251-5-2
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Lucy a terminat liceul și cel mai bun mod de a sărbători este să-l găsească pe Shadow, grafferul misterios care a împânzit orașul cu desenele lui. El se află pe undeva, dar nu se știe exact pe unde, și împrăștie în liniștea nopții culori care închipuie păsări și cerul albastru. Lucy știe prea bine că s-ar putea îndrăgosti de un tip care desenează precum Shadow. S-ar putea îndrăgosti chiar până peste cap.
Într-o seară ajunge la o petrecere împreună cu Ed, un băiat cu care avusese în trecut cea mai ciudată întâlnire din viața ei, iar acesta îi spune că o poate ajuta să-l găsească pe Shadow. Tinerii pornesc în căutarea acestuia și cutreieră orașul până în zori. Iar Lucy nu reușește să vadă că adevărul se află chiar înaintea ochilor ei.

Douăzeci și patru de ore intense și pline de aventură din viețile unor tineri gata să devină adulți, să termine liceul, să descopere cine sunt cu adevărat și cine vor să fie.


Carti similare cu Graffiti Moon

Nimic mai puțin

Nimic mai puțin

de Anna Todd

mai mult
Destine la limita

Destine la limita

de Katie McGarry

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68