Si animalele au sentimente

scrisa de David Rice

Si animalele au sentimente de David Rice Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Si animalele au sentimente 29 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Mix
Autor (i): David Rice
Numar de pagini: 31 pagini
ISBN: 978-973-8471-77-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Au animalele sentimente? Până mai ieri, cei mai mulţi oameni de ştiinţă nu credeau acest lucru. Ei credeau că animalele se comportă instinctiv şi, prin urmare, ele nu simt fericirea sau tristeţea, nici bucuria de-a trăi.

Oamenii de ştiinţă şi-au schimbat părerea în zilele noastre.

Una dintre cele mai bune metode de a învăţa despre animale este aceea de a le urmări comportamentul îndeaproape, o lungă perioadă de timp. În continuare vom prezenta câteva poveşti adevărate, din care am putea vedea că animalele au sentimente la fel ca şi oamenii. Sau poate că acestea sunt doar exemple de comportament instinctual? Voi ce credeţi?

Devotamentul părintesc înseamnă iubirea şi grija pe care un părinte le arată copiilor săi, prin faptul că îi hrăneşte, îi protejează, îi mângâie şi îi învaţă.

O barză femelă îşi creştea puii într-un cuib, pe acoperişul unei clădiri din Danemarca. Clădirea a luat foc dar barza a refuzat să-şi abandoneze copiii. Când focul s-a apropiat, ea şi-a acoperit puii ca să-i protejeze şi a început să bată cu disperare din aripi, încercând să ţină fumul departe. Focul a fost în cele din urmă stins, mama barză era neagră de fum şi de funingine, dar puii ei erau în siguranţă.


Carti similare cu Si animalele au sentimente

Bronto, un dinozaur neastamparat

Bronto, un dinozaur...

de Valentin Nicolau

mai mult
Findus la pescuit

Findus la pescuit

de Sven Nordqvist

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!