Ready Player One

scrisa de Ernest Cline

Ready Player One de Ernest Cline Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ready Player One 27.92 lei *
Ready Player One 34.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Ernest Cline
Traducator (i): Mihai Dan Pavelescu
Numar de pagini: 456 pagini
ISBN: 978-606-758-652-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Senzatia Science Fiction a anului: o calatorie cinematica prin univers, plina de aventuri si o poveste deja clasica despre maturizare.

Este anul 2044 si lumea noastra a ajuns un loc in care n-ai vrea sa traiesti. Am ramas fara petrol. Ne-am distrus climatul. Foametea, saracia si bolilele sunt pretutindeni.

Precum multi altii, Wade Watts evadeaza din aceasta realitate trista conectandu-se zile intregi la OASIS, o utopie virtuala larg raspandita unde poti sa fii tot ce vrei tu sa fii si poti trai, iubi si calatori pe oricare dintre cele zecile de mii de planete care alcatuiesc lumea virtuala.

Şi ca aproape tot restul oamenilor, Wade este obsedat de lozul de loterie suprem care sta undeva ascuns in aceasta realitate virtuala: fondatorul OASIS, James Halliday, care moare fara mostenitor, a promis sa lase mostenire intreaga avere si controlul realitatii virtuale celui care va reusi sa ajunga la capatul vanatorii de comori prin intreagul univers virtual pe care a pus-o la cale inainte de moartea sa.

Ani intregi, milioane de oameni au incercat fara success sa duca la capat cautarea si sa descifreze indiciile inspirate din cultura anilor `80 lasate in urma de James Halliday. Atunci cand Wade devine primul om care reuseste sa rezolve primul puzzle din vanatoare, el intra intr-o cursa pe viata si pe moarte cu alti mii de concurenti si asta va schimba complet lumea lui.


Carti similare cu Ready Player One

Nestemate visatoare

Nestemate visatoare

de Theodore Sturgeon

mai mult
Marte roșu

Marte roșu

de Kim Stanley Robinson

mai mult
Dagon si alte povestiri macabre

Dagon si alte...

de , H.P. Lovecraft

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!