După ce te-am pierdut

scrisa de Jojo Moyes

După ce te-am pierdut de Jojo Moyes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
După ce te-am pierdut 21.95 lei *
După ce te-am pierdut 27.93 lei *
După ce te-am pierdut 31.52 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jojo Moyes
Traducator (i): Gabriel Tudor
ISBN: 978-606-33-1229-8
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Lou Clark are o mulțime de întrebări. Cum de a ajuns să lucreze într-un bar din aeroport și să-și petreacă timpul urmărindu-i cu privirea pe cei care pleacă spre alte locuri? Sau de ce nu se simte încă acasă în apartamentul pe care îl are deja de un an? Oare familia ei o va putea ierta pentru ce a făcut cu optsprezece luni în urmă? Și va reuși vreodată să treacă peste iubirea vieții ei? Ceea ce Lou știe sigur e că ceva trebuie să se schimbe.

Apoi, într-o noapte, la ușa ei bate cineva. Dar oare străina care îi apare în prag are răspunsurile pe care ea le caută sau îi aduce doar alte întrebări? Dacă închide ușa, viața ei va continua ca până acum: simplă, ordonată, sigură. Dacă o deschide, va risca totul. Însă Lou a făcut cândva o promisiune: să trăiască. Și, dacă vrea să o respecte, va trebui să deschidă larg ușa...

„Amuzant, surprinzător și emoționant, cu personaje care inspiră în același timp optimism și melancolie... Un roman provocator și captivant, care reușește să surprindă întreaga complexitate a iubirii.” - People Magazine

Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Ultima scrisoare de dragoste, Fata pe care ai lăsat-o în urmă și Înainte să te cunosc, roman vândut în peste 8 milioane de exemplare.


Carti similare cu După ce te-am pierdut

Ross Poldark. Începuturi (vol. 1)

Ross Poldark....

de Winston Graham

mai mult
Anul in care te-am intalnit

Anul in care te-am...

de Cecelia Ahern

mai mult
Intalnirea lui marcello

Intalnirea lui marcello

de Mark David Hatwood

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2018-03-02 12:02:45 Rating:

Ne e greu să credem că după moarte mai există ceva. Totuși, viața ne dă mereu semnale că există posibilitatea ca după să mai fie ceva, să existe o continuare a tot ce am trăit. Louisa a primit un astfel de semnal și a reușit să treacă mai ușor peste pierderea suferită.

După ce Will decide să-și ia viața, indiferent de câte eforturi a depus Lou pentru a-l face să se...

Citeste mai mult

Silvia1988 Silvia1988 pe 2017-06-29 20:02:12 Rating:

Pentru că volumul, “Înainte să te cunosc”, m-a impresionat până peste cap, abia am așteptat să mă “înfig” în a doua parte a aventurii Louisei Clark. Și nu am fost deloc dezamăgită!

Din momentul în care am dat primele pagini, mi-am amintit cu acuratețe de ce mi-a plăcut atât de mult prima carte. Am regăsit, spre bucuria mea, toate elementele care m-au făcut să o citesc...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

Juels
Recenzii: 0
Carti citite: 134