Fata pe care ai lăsat-o în urmă

scrisa de Jojo Moyes

Fata pe care ai lăsat-o în urmă de Jojo Moyes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fata pe care ai lăsat-o în urmă 21.95 lei *
Fata pe care ai lăsat-o în urmă 33.92 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jojo Moyes
Numar de pagini: 464 pagini
ISBN: 978-606-331-069-0
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Franța, 1916: Artistul Édouard Lefèvre pleacă pe front, lăsând-o acasă pe tânăra sa soție, Sophie. Când micul orășel în care femeia s-a născut este ocupat de germani în plin război mondial, portretul lui Sophie pictat de Édouard îi atrage atenția noului Kommandant. În timp ce periculoasa obsesie a ofițerului devine din ce în ce mai puternică, Sophie va risca totul – familia, reputația, viața – în speranța de a-și revedea soțul.
Aproape un secol mai târziu, portretul lui Sophie îi este dăruit lui Liv Halston de tânărul ei soț, cu puțin înainte de moartea lui fulgerătoare. O întâlnire întâmplătoare îi dezvăluie femeii adevărata valoare a picturii, declanșând în același timp o luptă încrâncenată care va pune în pericol prima iubire pe care a simțit-o după tragedia suferită, precum și speranțele viitoare la fericire. Fata pe care ai lăsat-o în urmă este povestea captivantă a două femei despărțite de un secol, dar unite prin hotărârea lor de a lupta pentru ceea ce iubesc.

„Jojo Moyes scrie cu mână sigură o carte irezistibilă, dulce-amăruie, dezvăluind latura întunecată a oricărei mari povești de dragoste și cât de înșelătoare pot fi clasicele finaluri fericite.“ - Entertainment Weekly


Carti similare cu Fata pe care ai lăsat-o în urmă

Poveste de iubire

Poveste de iubire

de Erich Segal

mai mult
A iubi cu dragoste

A iubi cu dragoste

de Peter Teodor

mai mult
Panza de paianjen

Panza de paianjen

de Cella Serghi

mai mult



Recenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2020-02-16 16:38:42 Rating:

Această carte a lui Jojo m-a făcut să fiu și mai entuziasmată de celelalte cărți pe care le am în bibliotecă de la ea, necitite.

N-aș vrea să încadrez "Fata lăsată în urmă" la categoria Chick Lit. Chick Lit ar trebui să fie ceva ușurel, poate o idee superficial, iar cartea asta consider că nu face parte deloc din categoria carte ușoară, de consum. Să luăm numai...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115

Juels
Recenzii: 0
Carti citite: 134

Monica18
Recenzii: 0
Carti citite: 4