Până ne vom revedea...

scrisa de Renee Collins

Până ne vom revedea... de Renee Collins Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Până ne vom revedea... 20.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Corint
Autor (i): Renee Collins
Traducator (i): Alexandra Limoncu
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 9786067930412
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Colecția Leda Edge se completează cu un nou volum dedicat segmentului young adult: Până ne vom revedea... de Renee Collins

Cluburi rurale și petreceri în grădină. Ultimul lucru pe care și-l dorește Cassandra e să petreacă vacanța dinaintea ultimului an de liceu izolată într-un orășel plin de snobi din Massachusetts, pe țărmul oceanului. Cass tânjește după dramatism și aventură, lucruri greu de găsit în acel loc, unde se simte prinsă ca într-o capcană.

Dar când un străin încântător apare pe plaja privată a familiei ei, susținând că este proprietatea lui - și că sunt în anul 1925 - , Cass este atrasă într-un mister vechi de aproape o sută de ani. În vreme ce caută răspunsuri în prezent, Cass descoperă un adevăr care pune viața lui Lawrence în pericol. Nu va mai conta din ce secol vine el, dacă nu va mai trăi până mâine.

Disperată să-l salveze pe băiatul care înseamnă totul pentru ea, Cassandra trebuie să găsească o cale de a schimba istoria… sau să riște să-l piardă pe Lawrence pentru totdeauna.


Carti similare cu Până ne vom revedea...

Dash, Lily şi Cartea Provocărilor

Dash, Lily şi Cartea...

de Rachel Cohn, David Levithan

mai mult
Destine la limita

Destine la limita

de Katie McGarry

mai mult
Fangirl

Fangirl

de Rainbow Rowell

mai multRecenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-06-09 07:46:53 Rating:

Lucrurile greu de căpătat și poveștile de dragoste imposibile mereu ne incită mai mult. S-ar părea că ce avem nu ne poate aduce satisfacție deplină și doar acel ceva de neatins ne-ar putea aduce fericirea pură. Așa o fi oare? Mereu rămânem cu un gust amar, cu un regret în suflet și o licărire-n priviri după anumite momente ce n-au durat cât am vrut noi sau nu le-am trăit...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135