Ce să faci... să scapi de griji

scrisa de Dawn Huebner, Bonnie Matthews

Ce să faci... să scapi de griji de Dawn Huebner, Bonnie Matthews Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ce să faci... să scapi de griji 25.9 lei *
Ce să faci... să scapi de griji 32.2 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Dawn Huebner, Bonnie Matthews
Traducator (i): Lavinia Braniste
Numar de pagini: 80 pagini
ISBN: 978-606-719-178-3
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Ştiai că grijile sunt la fel ca roşiile? Nu, nu se pot mânca. Dar le poţi face să crească pur şi simplu dacă le acorzi atenţie. În cazul în care îngrijorarea a crescut atât de mult încât îţi dă bătăi de cap aproape în fiecare zi, atunci cartea aceasta e numai bună pentru tine.
Ce să faci să scapi de griji este un ghid practic dedicat copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani, care au probleme de anxietate, şi părinţilor acestora.

Ghidul este însoţit de explicaţii şi ilustraţii pe gustul copiilor, concepute astfel încât să-i determine pe cei mici să-şi înţeleagă problemele şi să se implice activ în rezolvarea acestora.

Grijile le sunt prezentate copiilor ca fiind nişte duşmani care pot fi învinşi dacă se urmează consecvent anumiţi paşi şi anumite trucuri. Se creează, de exemplu, în intervalul unei zile un anume „timp destinat grijilor". Se recurge, de asemenea, şi la puterea imaginaţiei: copilul va crea un cufăr pentru griji, în care acestea vor fi închise, sau se va desena pe sine lipsit de griji. Trucuri de acest fel şi multe altele sunt elementele-cheie pentru o confruntare eficientă a copiilor şi părinţilor cu problema anxietăţii la vârste fragede.


Carti similare cu Ce să faci... să scapi de griji

Ce să faci... când ți-e teamă de greșeli

Ce să faci... când...

de Claire A.B. Freeland, Jacqueline B. Toner

mai mult
Povești cu mămici și tatici

Povești cu mămici și...

de Cristina Beatrice Preda

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!