Ce să faci... când ți-e teamă de greșeli

scrisa de Claire A.B. Freeland, Jacqueline B. Toner

Ce să faci... când ți-e teamă de greșeli de Claire A.B. Freeland, Jacqueline B. Toner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ce să faci... când ți-e teamă de greșeli 25.9 lei *
Ce să faci... când ți-e teamă de greșeli 32.2 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Claire A.B. Freeland, Jacqueline B. Toner
Traducator (i): Luminita Gavrila
Numar de pagini: 96 pagini
ISBN: 978-606-719-668-9
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Exploratorii cercetează locuri în care n-au mai fost niciodată. Uneori ei au nevoie de timp ca să facă descoperiri. Poate că nu înţeleg hărţile pe care le au cu ei. Poate că o iau în direcţii greşite. Uneori trebuie s-o ia de la capăt cu expediţia lor!

Dacă exploratorii n-ar putea să-şi accepte greşelile şi să meargă mai departe, n-ar mai face nicio descoperire! Îţi sună cunoscut? Dacă nu poţi să-ţi accepti greşelile, dacă încerci să ai dreptate tot timpul sau dacă ţi-e teamă că nu eşti printre cei mai buni, această carte este pentru tine!

Ce să faci când ţi-e teamă de greşeli îi învaţă pe copii şi părinţi cum să facă faţă emoţiilor care se ascund în spatele fricii de a greşi, folosind strategii şi tehnici bazate pe principii cognitiv-comportamentale. Această carte interactivă de auto-dezvoltare oferă resurse complete pentru a educa, a motiva şi a-i ajuta pe copii să facă faţă greşelilor astfel încât să nu le fie frică să exploreze noi orizonturi!


Carti similare cu Ce să faci... când ți-e teamă de greșeli

Albinuța Uța-Uța

Albinuța Uța-Uța

de Patricia Lidia

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!