A fost odată ca niciodată

scrisa de Andrew Nicoll

A fost odată ca niciodată de Andrew Nicoll Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
A fost odată ca niciodată 16.45 lei *
A fost odată ca niciodată 28.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Andrew Nicoll
Numar de pagini: 376 pagini
ISBN: 978-973-724-755-1
Anul aparitiei: 2014
Descriere: O poveste fermecată pentru oamenii mari

Un primar dedicat meseriei sale și secretara lui nefericită în dragoste se întâlnesc într-o poveste presărată cu obișnuitele cruzimi și miracole ale iubirii.

Bunul Tibo Krovic este de douăzeci de ani primarul orașului Punct și își poartă ascuțitul simțul dreptății drept cea mai puternică emblemă personală. Dar, până și ireproșabilul edil ascunde un secret compromițător. Adesea, își petrece timpul culcat pe podeaua din biroul său de la primărie, admirând prin crăpătura ușii picioarele senzualei sale secretare, Agathe Stopak. Fără urmă de îndoială, bunul primar este îndrăgostit. Nici Agathe, neconsolata prizonieră a unei căsnicii nefericite, nu îl privește pe Tibo cu indiferență. Singurul obstacol în calea fericirii lor este onoarea neștirbită a lui Krovic. Parcă exasperate de inerția lui, forțele supranaturale se hotărăsc să intervină și să presare peste povestea celor doi niște praf de zâne.

„Un scriitor de mare talent, ghidul nostru mucalit și înțelept prin labirintul iubirii.“ - The Scottish Review of Books

„O carte care o să te facă să vrei să te îndrăgostești din nou.“ -The Sun

„Una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit vreodată – umorul și delicatețea ei te țin captiv de la prima până la ultima pagină.” - Daily Telegraph

„Cartea lui Andrew Nicoll, A fost odată ca niciodată, mi-a plăcut de la prima la ultima pagină. Au fost, însă, unele fragmente care mi s-au părut absolut savuroase și pe care le-am recitit de nenumărate ori.” – lauracaltea.ro


Carti similare cu A fost odată ca niciodată

Cartea iad

Cartea iad

de Carlo Frabetti

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!