Un gentleman imposibil

scrisa de Loretta Chase

Un gentleman imposibil de Loretta Chase Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un gentleman imposibil 12.65 lei *
Un gentleman imposibil 13.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Alma
Autor (i): Loretta Chase
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-741-030-3
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Imposibil... irezistibil... inevitabil...

Rupert Carsington, cel de-al patrulea fiu al contelui de Hargate, este considerat dezastrul acestei familii aristocrate. Irezistibil de chipes si teribil de nesabuit, are un talent deosebit de a intra in cele mai nebunesti necazuri. Totusi, nu i s-a intamplat niciodata ca problemele – emotionale sau de alta natura – sa-l impiedice sa-si duca mai departe viata usuratica... pana acum. Aflat in Egipt, inchis in cea mai temuta temnita din Cairo, isi da seama ca singura lui scapare este sa accepte propunerea periculoasa a unei vaduve fermecatoare.

Daphne Pembroke, specialista in vechile scrieri egiptene, s-a obisnuit ca lumea sa nu puna mare pret pe abilitatile ei intelectuale, caci in Anglia anilor 1820 nici o doamna care se respecta nu este apreciata pentru eruditie si inteligenta. Disparitia lui Miles, fratele ei si singurul care o cunoaste cu adevarat, o determina sa infrunte orice pericol pentru a-si salva singura ruda pe care o mai are. Iar pentru asta are nevoie de ajutorul unui barbat, fie el si unul pe care il dispretuieste pentru superficialitate. Dar in arsita desertului inhibitiile dispar, chiar si cei mai nepotriviti parteneri descopera ca au cel putin o pasiune comuna...


Carti similare cu Un gentleman imposibil

Atractie

Atractie

de Elena Costea

mai mult
Madame Picasso

Madame Picasso

de Anne Girard

mai mult
Zvonul

Zvonul

de Elin Hilderbrand

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Ramonel
Recenzii: 0
Carti citite: 58