Mama care educă singură

scrisa de Ileana Vasilescu

Mama care educă singură de Ileana Vasilescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Creanga Fermecata
Autor (i): Ileana Vasilescu
Numar de pagini: 324 pagini
ISBN: 978-606-93169-9-3
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Cartea „Mama care educa singura” are 17 capitole, urmate de un rezumat şi cate o pagina de activităţi cu sine si copilul. Volumul se adreseaza atat mamelor cu un sot extrem de ocupat cât şi mamelor vaduve ca si celor separate din varii motive de tatăl copilului.
Este util educatoarelor, invatatoarelor si dirigintelor pentru a putea consilia o mama singură.

Cartea si-a propus si are sugestii, idei si tactici menite să le ajute pe mame sa-si revină cat mai repede pe linia de plutire, sa construiasca o noua normalitate, sa creeze atmosfera de familie in noile conditii, sa paseasca pe drumul realizarii de sine ca femeie si mama.

Capitolul despre karma vorbeşte despre karma în cuplu si relaţii. Cel despre căsătorie vorbeste despre “casatoria” moderna, mai mult relatie, despre balaurii casatoriei, despre un nou tip de casatorie. Conditia de părinte si conditia de mama singura sunt subiectul altui capitol. Caracteristicile etapelor de viata ajuta la intelegerea trairilor specifice diferitelor episoade de viata. Alte subiecte abordate sunt relatia dintre parinti, separarea si felul cum influenteaza copiii: ei cred ca sunt vinovati de despartirea adultilor. Un capitol se ocupa de moarte sub diverse aspecte, altele de depresie si frica la copii. Nu lipseste capitolul Tatal si nici cel despre un nou partener. Sunt si cateva capitole dedicate imbunatatirii si armonizarii unei relatii cu copilul in contextul separarii: cum descoperim lectura, cum il invatam pe copil sa ia decizii bune…


Carti similare cu Mama care educă singură

Marele tu!

Marele tu!

de Rene de Lassus

mai mult
Începe cu De Ce

Începe cu De Ce

de Simon Sinek

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!