Iubire trădată (Torente, vol, 1)

scrisa de Marie-Anne Desmarest

Iubire trădată (Torente, vol, 1) de Marie-Anne Desmarest Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubire trădată (Torente, vol, 1) 11.27 lei *
Iubire trădată (Torente, vol, 1) 12.53 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Orizonturi
Autor (i): Marie-Anne Desmarest
Numar de pagini: 334 pagini
ISBN: 978-973-736-230-8
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Torente reprezinta cel mai cunoscut și aclamat roman al autoarei Marie Anne Desmarest. În momentul apariției, în Franța, a avut un imens succes de librărie, titlul aducându-i autoarei premiul “Max Barthou” din partea Academiei Franceze, premiu destinat tinerilor autori sub 30 de ani.

Destinul tumultos al personajelor, obstacolele pe care trebuie să le depășească, răsturnările de situație, confruntările sufletești transformă acest roman într-o memorabilă poveste de dragoste.

Protagonistul, doctorul Yvarsen, un chirurg de excepție este mistuit de pasiunea pentru verișoara sa, Sigrid, care îi aduce însă, numai nefericire. Descoperă mai târziu iubirea adevărată alături de o femeie care îi încredințează clipă de clipă dragostea ei.

Ciclul Torente reprezintă o tulburătoare și emoționantă poveste de dragoste, o capodoperă a genului, plină de momente de maximă emoție și de neprevăzut, ce dezvăluie destinul doctorului Jan Yvarsen, aflat sub semnul fascinantei Sigrid, simbolul femeii în stare de orice pentru a-și păstra alesul.


Carti similare cu Iubire trădată (Torente, vol, 1)

Vieti in mozaic

Vieti in mozaic

de Stephenie Kallos

mai mult
Pasarea spin (2 volume)

Pasarea spin (2 volume)

de Colleen McCullough

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!