Jurnalul lui Dracula Junior

scrisa de Nana Piț

Jurnalul lui Dracula Junior de Nana Piț Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jurnalul lui Dracula Junior 12.34 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Integral
Autor (i): Nana Piț
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-973-8209-73-2
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Stră-stră-stră-nepotul lui Dracula s-a născut în California, într-o familie de emigranți români. Are 14 ani, este bogat, chipeș, dar... special. În plus, vrea să-și petreacă vacanța pe meleagurile strămoșilor. Ce a desoperit când s-a apropiat de castelul lui Dracula? Pe o mie de țepe că nu veți ghici! Transilvania, Dracula, facebook, twitter, Fomilă, Sfarmă Piatră și Justin Bieber, într-o poveste total nebună!

Acesta este următorul blockbuster global! Citiți cartea, nu mai așteptați filmul! (Audia Publishers)

Până acum, am avut o copilărie normală. Bine... dacă normal înseamnă să ai trei bone, o vilă de 7.000 de metri pătraţi la Hollywood, piscină, valet, limuzine de lux, profesori particulari ...

Am citit chestii dubioase, cum că tata ar fi din România, că trăgea lumea în ţeapă şi sugea sângele oamenilor şi chestii d-astea teribile...

Câteodată, dau căutarea pe internet „Dracula” şi trebuie să recunosc că imaginaţia oamenilor lasă de dorit. Adică, urechi ascuţite, păr dat cu o tonă de gel, incisivi ascuţiţi... pe bune?

...Mâine, plec în România, într-o vacanță în Transilvania, în care tata spune că mi se vor active puterile special, extra-umane. Mda, frumoasă aniversare de 14 ani, ce să zic!


Carti similare cu Jurnalul lui Dracula Junior

Cei doi teribili se intorc

Cei doi teribili se...

de Jory John, Mac Barnett

mai mult
Micul Panda Pai în căutarea aventurii

Micul Panda Pai în...

de Saskia Hula, Kerstin Schoene

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!