Amantul japonez

scrisa de Isabel Allende

Amantul japonez de Isabel Allende Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Amantul japonez 31.5 lei *
Amantul japonez 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Isabel Allende
Traducator (i): Cornelia Radulescu
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 978-606-779-001-6
Anul aparitiei: 2015
Descriere: O dublă poveste de dragoste, la distanță de mai bine de jumătate de secol, se dezvăluie treptat în Amantul japonez. Scris cu aceeaşi atenţie pentru amănuntul istoric şi profundă înţelegere a personajelor care au constituit dintotdeauna marca lui Isabel Allende, romanul Amantul japonez semnalează întoarcerea autoarei la povestea clasică, de largă respiraţie, fiind totodată un omagiu emoţionant adus sufletului omenesc şi stăruinţei în dragoste, într-o lume a necontenitelor schimbări.

În 1939, când Polonia e amenințată de nazism, Alma Belasco e trimisă de părinți să trăiască la San Francisco, alături de mătușa și de unchiul ei, care locuiesc într-un conac opulent. Inițial timorată de noua ei familie și incapabilă să se integreze, Alma va avea în cele din urmă o legătură profundă, pentru toată viața, cu fiul grădinarului familiei, Ichimei. După atacul japonezilor de la Pearl Harbor, cei doi sunt despărțiți cu cruzime, iar Ichimei ajunge într-un lagăr, împreună cu familia sa. Multe decenii mai târziu, Alma e una dintre bătrânele excentrice care populează azilul de lux Lark House din San Francisco. Cu răbdare și infinită tandrețe, Irina Bazili, o tânără îngrijitoare din Republica Moldova cu o istorie tristă în propria biografie, ajunge să descopere treptat povestea de dragoste dintre Alma și Ichimei și își găsește în ea izbăvirea.


Carti similare cu Amantul japonez

Jacob se hotaraste sa iubeasca

Jacob se hotaraste sa...

de Catalin Dorian Florescu

mai mult
Moara cu placinte

Moara cu placinte

de Filip Iulian

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-06-30 07:35:57 Rating:

Tindem uneori să ținem cont mai mult de prejudecățile celorlalți decât de împlinirea noastră. Ezităm să riscăm și să luăm anumite decizii pentru că ne temem de furtunile ce s-ar putea isca și uităm cât de mult ne dorim liniștea de după. De ce e atât de greu să ieșim din zona de confort, să renunțăm la culcușul călduț pentru a ne lupta pentru fericirea noastră? Punem temerile pe primul loc...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

doris.oprea
Recenzii: 0
Carti citite: 60