Mândrie + Prejudecată + Zombi

scrisa de Jane Austen, Seth Grahame-Smith

Mândrie + Prejudecată + Zombi de Jane Austen, Seth Grahame-Smith Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mândrie + Prejudecată + Zombi 34.2 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Corint
Autor (i): Jane Austen, Seth Grahame-Smith
Traducator (i): Claudia Roxana Olteanu
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978‑606‑8723‑78‑5
Anul aparitiei: 2016
Descriere: „ESTE UN ADEVĂR UNIVERSAL CUNOSCUT CĂ UN ZOMBI CARE A APUCAT SĂ MĂNÂNCE UN CREIER VA SIMTI NEVOIA SĂ MĂNÂNCE ŞI MAI MULT CREIER.”

Aceasta este prima frază din Mândrie prejudecată zombi, o ediţie extinsă a îndrăgitului roman de Jane Austen, în care apar scene noi-nouţe de măceluri cu zombi şi oase sfărâmate. Povestea începe cu o molimă misterioasă care s-a abătut asupra liniştitului sătuc englezesc Meryton – şi morţii revin la viaţă! Brava eroină Elizabeth Bennet este hotărâtă să înlăture definitiv ameninţarea zombilor, dar curând este distrasă de sosirea în sat a trufaşului şi arogantului domn Darcy. Ceea ce urmează este o delicioasă comedie de moravuri, cu multe dueluri verbale între cei doi tineri îndrăgostiţi – şi cu înfruntări şi mai violente pe câmpul de luptă scăldat în sânge.

Va putea Elizabeth să nimicească odraslele lui Satan? Şi să depăşească prejudecăţile sociale ale moşierilor cu conştiinţă de clasă? Plină de poveşti de dragoste şi inimi sfărâmate, confruntări cu săbiile, canibalism şi mii de cadavre în putrefacţie, Mândrie prejudecată zombi transformă o capodoperă a literaturii universale într-o lectură captivantă pe care nu o mai poţi lăsa din mână.
„Declar oficial că sunt mai mult decât fascinat de această carte.” - Entertainment Weekly

„Adevărata întrebare este: dacă domnul Darcy e infectat de molimă,va avea Elizabeth tăria de a-l decapita la timp?” - Salon.com


Carti similare cu Mândrie + Prejudecată + Zombi

Harry Potter și copilul blestemat

Harry Potter și...

de J. K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany

mai mult
Star wars - intoarcerea lui jedi

Star wars -...

de James Kahn

mai mult



Recenzii

andres andres pe 2016-03-16 12:31:35 Rating:

"Este un adevăr universal cunoscut că un zombi care a apucat să mănânce creier va simți nevoia să mânânce și mai mult creier."

Dacă Jane Austen ar fi bănuit că numele îi va ajunge pe o asemenea carte, sunt convinsă că ar fi reușit să se ridice din mormânt în ziua în care cartea a ieșit din tipar și ar fi mâncat creierele tuturor celor implicați în mărețul proiect,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289