Crima de mantuiala (Povestiri politiste vor.2)

scrisa de Raymond Chandler

Crima de mantuiala (Povestiri politiste vor.2) de Raymond Chandler Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Crima de mantuiala (Povestiri politiste vor.2) 26.09 lei *
Crima de mantuiala (Povestiri politiste vor.2) 42.01 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Raymond Chandler
Traducator (i): Antuza Genescu, Ada Tanasa
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-579-389-7
Anul aparitiei: 2014
Descriere: O AMENINŢARE CU ŞANTAJ…
declanşează o aventură pe viaţă şi pe moarte când reprezentantul unui studio de film apelează la detectivul Mallory. Acţiunea începe atunci când în apartamentul lui Derek Walden, directorul casei de producţie, dau buzna doi indivizi înarmaţi. Iar iţele poveştii se încurcă din ce în ce mai tare.

PETE ANGLICH, AGENT SUB ACOPERIRE…
al echipei de combatere a traficului de droguri se trezeşte mahmur cu noaptea-n cap. O surpriză îl aşteaptă în propria locuinţă. Un bărbat într-un costum roşu închis şi pălărie panama vrea să facă neapărat rost de bani. De banii altora. Urmează, desigur, o poveste cu focuri de armă, victime, eroi şi toate celelalte ingrediente.

O CABANĂ VECHE…
din zona rurală a Angliei este scena cu care se deschide o altă proză scurtă, plină de suspans. În jurul unei femei cu piele „dulce şi sălbatică, precum florile de câmp de pe o vale însorită“ se ţese o intrigă din care se nasc întâmplări cu final imprevizibil.

UN CÂINE POLIŢIST…
devine protagonistul unei încurcături din care nimeni nu mai iese cum a intrat. Isobel a dispărut din locuinţa ei din San Angelo, părăsindu-şi mătuşica drăgălaşă pentru lumea cazinourilor şi a cluburilor de noapte. La dispariţia ei, intră în scenă un detectiv şi o mulțime de personaje pestriţe. Începe cursa contra cronometru.


Carti similare cu Crima de mantuiala (Povestiri politiste vor.2)

Sora cea mica

Sora cea mica

de Raymond Chandler

mai mult
Fantoma de la opera

Fantoma de la opera

de Gaston Leroux

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152