Miss Peregrine Vol.2 - Orașul pustiu

scrisa de Ransom Riggs

Miss Peregrine Vol.2 - Orașul pustiu de Ransom Riggs Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Miss Peregrine Vol.2 - Orașul pustiu 30.35 lei *
Miss Peregrine Vol.2 - Orașul pustiu 33.72 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Ransom Riggs
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 978-606-93849-9-2
Anul aparitiei: 2015
Descriere: 3 septembrie 1940 este ziua în care zece copii deosebiţi încearcă să se salveze de o armată de monştri. Miss Peregrine este singura care îi poate ajuta, dar ea este captivă în corpul unei păsări. Extraordinara aventură începută în volumul anterior din seria Miss Peregrine continuă într-o călătorie plină de neprevăzut pentru Jacob Portman şi noii săi prieteni. Fără altă soluţie, copiii pornesc către Londra, oraşul în care s-ar putea afla singura lor salvare, sperând să găsească acolo leacul care să o vindece pe Miss Peregrine. Pe străzile distruse, cu ferestrele clădirilor întunecate ca nişte ochi fără vedere, pericolul pândeşte la fiecare colţ.

Ca un adevărat magician, Ransom Riggs se foloseşte şi de această dată de fotografii vechi, care completează şi pun în valoare fascinanta poveste a copiilor deosebiţi.

„Noii cititori ai acestei serii vor descoperi Oraşul pustiu cu bucurie. Pentru fanii primului volum va fi o comoară. Există un singur neajuns: aşteptarea cu sufletul la gură a celui de-al treilea volum pentru a afla ce se va alege de Jacob şi prietenii lui deosebiţi.“

School Library Journal


Carti similare cu Miss Peregrine Vol.2 - Orașul pustiu

Dusurile reci. fantezie ireverentioasa in opt episoade

Dusurile reci....

de Dan Rebreanu

mai mult
Omoara-ma!

Omoara-ma!

de Ana Maria Sandu

mai mult
Walkiriile

Walkiriile

de Paulo Coelho

mai multRecenzii

Bianca M. Calin Bianca M. Calin pe 2016-05-05 16:47:48 Rating:

Am citit primul volum al seriei ”Miss Peregrine” în urmă cu două luni și de atunci am tânjit, pur și simplu, după volumul doi. Sfârșitul primei cărți m-a lăsat cu o mulțime de întrebări, așa că atunci când am început să citesc, în sfârșit, volumul doi, am fost extrem de entuziasmată. Mi-a fost un pic teamă că voi fi dezamăgită, dar, din fericire, nu a fost cazul.

”Orașul...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

Bianca M. Calin
Recenzii: 42
Carti citite: 56

motianda
Recenzii: 0
Carti citite: 66