Voi fi acolo

scrisa de Kyung-sook Shin

Voi fi acolo de Kyung-sook Shin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Voi fi acolo 23.91 lei *
Voi fi acolo 32.75 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Kyung-sook Shin
Traducator (i): Diana Yuksel
Numar de pagini: 312 pagini
ISBN: 978-973-689-973-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Kyung-sook Shin este una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane și autoarea coreeană cu cel mai mare succes în afara granițelor țării sale. Rapiditatea cu care s-au impus în Coreea romanele și volumele de povestiri publicate de ea i-au făcut pe criticii literari să vorbească despre „sindromul Kyung-sook Shin“.

După opt ani de tăcere, un telefon primit de Yun de la fostul ei prieten, Myeong-seo, reînvie amintiri din timpul studenției și redeschide răni vechi. Cu pătrundere intelectuală și un lirism bine dozat, ea revizitează momentele determinante ale anilor săi de formare: moartea mamei, relația profundă cu profesorul de literatură acum grav bolnav, exaltările primei iubiri, protestele studențești, prietenia ca remediu pentru singurătate și disperare. O parabolă care prin repetiție devine simbolică este cea a Sfântului Cristofor, văzută aici prin prisma literaturii și a artei ca mod de salvare și supraviețuire. Printre autorii ale căror scrieri sunt citate se numără Emily Dickinson, Rainer Maria Rilke, Francis Jammes și Paul Valéry.


Carti similare cu Voi fi acolo

Schiță

Schiță

de Rachel Cusk

mai mult
Cosmopolis

Cosmopolis

de Don Delillo

mai multRecenzii

artasimplitatii artasimplitatii pe 2017-01-24 08:45:42 Rating:

E o carte frumoasă şi profundă, scrisă cu mare măiestrie de către Shin Kyung Sook, cu un lirism foarte bine dozat, e o carte “cu suflet”.

E o poveste în care întâlnim dorinţe, sentimente, speranţe, certitudini şi incertitudini, prietenie, iubire, VIAŢĂ. Pune întrebări greu de rostit şi dă răspunsuri greu de acceptat.

Aţi încercat vreodată să măsuraţi viaţa în eşecuri? Nu! E...

Citeste mai mult

Bianca M. Calin Bianca M. Calin pe 2016-03-05 19:39:44 Rating:

”Voi fi acolo” este primul meu contact cu literatura coreeană. Sunt o mare fană a literaturii japoneze și nu puteam pierde ocazia de a citi ceva scris atât de aproape de Japonia. Deși am fost foarte entuziasmată de descrierea acestei cărți, nu eram sigură la ce să mă aștept.

Sunt foarte fericită că am hotărât să o citesc pentru că este o carte cu adevărat frumoasă. ”Voi fi acolo” poate...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

artasimplitatii
Recenzii: 14
Carti citite: 5

Bianca M. Calin
Recenzii: 42
Carti citite: 56