Sunt aici acum

scrisa de Alexandra Frey, Autumn Totton

Sunt aici acum de Alexandra Frey, Autumn Totton Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Sunt aici acum 30.06 lei *
Sunt aici acum 37.57 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Alexandra Frey, Autumn Totton
Traducator (i): Monica Mitarca
Numar de pagini: 184 pagini
ISBN: 978-606-722-172-5
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Autoarele acestei cărți, Alexandra Frey și Autumn Totton, sunt fondatoarele The Mindfulness Project, o platformă destinată studiului și promovării meditației mindfulness.

Echipa de experți a acestui proiect organizează într-un centru din Londra cursuri pentru avansați cu o durată de opt săptămâni, dar și clase pentru începători, workshopuri și seminarii cu tematici dintre cele mai diverse. La nivel internațional, meditația mindfulness este promovată prin intermediul unor programe online.

Alexandra, Autumn și toți membrii echipei sunt motivați de modul în care meditația mindfulness le‐a îmbunătățit propriile vieți, dar și de potențialul evident al acestui tip de meditație de a‐i ajuta și pe alții. Mai multe detalii puteți găsi pe www.londonmindful.com.


Carti similare cu Sunt aici acum

Tata este gras

Tata este gras

de Jim Gaffigan

mai mult
Cum să te inventezi. Viața secretă din creierul adolescenților

Cum să te inventezi....

de Sarah-Jayne Blakemore

mai multRecenzii

Oana (ReteteTV.ro) Oana (ReteteTV.ro) pe 2016-04-22 14:12:48 Rating:

Cartea este asa cum scrie si pe coperta - una de exercitii creative de autocunoastere. Practic, nu este un roman obisnuit ci o carte cu foi si randuri goale in care te cititorule trebuie sa faci fata provocarilor din aceasta carte, daca ai starea necesara. Mai degraba utila in jocurile de echipa sau de autocunoastere, cartea este utila celor care isi iau ragazul necesar sa reflecteze asupra...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Oana (ReteteTV.ro)
Recenzii: 19
Carti citite: 69