Îți voi dărui soarele

scrisa de Jandy Nelson

Îți voi dărui soarele de Jandy Nelson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Îți voi dărui soarele 27.93 lei *
Îți voi dărui soarele 39.89 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Epica
Autor (i): Jandy Nelson
Traducator (i): Shauki Al-Gareeb
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-606-8754-05-5
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Jude și fratele ei geamăn, Noah, sunt extrem de apropiați. La vârsta de treisprezece ani, îl găsim pe Noah, un băiat singuratic, retras, care desenează întruna și care se îndrăgostește de carismaticul băiat din vecini, în vreme ce neastâmpărata Jude este plină de semne de bună purtare, se dă cu un ruj roșu aprins și vorbește întruna, ca pentru amândoi.

Trei ani mai târziu, însă, la șaisprezece ani, Jude și Noah de-abia își mai vorbesc. Între cei doi gemeni s-a petrecut un lucru care a reușit să-i trimită pe fiecare pe căi diferite și dramatice în același timp… asta până când în viața lui Jude își fac apariția un băiat chipeș, arogant și distrus, și încă o persoană – o forță nouă și imprevizibilă.
Primii ani sunt relatați de către Noah. Povestea anilor de mai târziu îi aparține lui Jude. Însă gemenii nu știu că fiecare deține doar o jumătate din poveste, iar dacă s-ar putea regăsi unul pe celălalt, ar avea șansa de a crea din nou lumea pe care au pierdut-o.

Acest roman captivant al autoarei bestsellerului Cerul e pretutindeni te va face să plângi, să râzi și să rămâi fără suflare – adeseori în același timp.


Carti similare cu Îți voi dărui soarele

Inima mea și alte găuri negre

Inima mea și alte...

de Jasmine Warga

mai mult
Delirium

Delirium

de Lauren Oliver

mai mult
Love & Gelato. Vacanță la Florența

Love & Gelato. Vacanță...

de Jenna Evans Welch

mai mult



Recenzii

Bianca M. Calin Bianca M. Calin pe 2016-01-28 13:11:41 Rating:

"Îți voi dărui soarele" este prima carte pe care am citit-o în 2016 și cu siguranță cea mai bună. După experiența pe care am avut-o cu cealaltă carte a autoarei, Cerul e pretutindeni, eram sigură că și aceasta îmi va plăcea. Și mi-a plăcut. Ba mai mult, am adorat fiecare cuvânt. Am citit fiecare pagină cu o foame nepotolită pentru că "Îți voi dărui soarele" spune...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 02.02.2016 16:48:21

Multumim, Tyna! :D


Tyna pe 02.02.2016 09:30:49

http://www.delicateseliterare.ro/iti-voi-darui-soarele-de-jandy-nelson-editura-epica/


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149

Bianca M. Calin
Recenzii: 42
Carti citite: 56