Graffiti la feminin

scrisa de Nicholas Ganz

Graffiti la feminin de Nicholas Ganz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Hecate
Autor (i): Nicholas Ganz
Traducator (i): Andra Matzal
Numar de pagini: 232 pagini
ISBN: 978-606-94047-3-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Graffiti la feminin le omagiază pe creatoarele remarcabile de graffiti și artă stradală, prezentând opera a peste 125 de femei, incluzând deopotrivă nume consacrate, precum Lady Pink din New York și Mickey din Amsterdam, și o galaxie de stele în plină ascensiune. Declarațiile autentice ale artistelor se împletesc cu comentariile renumitei artiste americance Swoon și ale cercetătoarei Nancy Macdonald, astfel încât volumul este un reper inevitabil pentru toți aceia care se simt atrași de arta imprimată pe stradă.

„Femeile care creează graffi și artă stradală se bucură din ce în ce mai mult de recunoaștere pentru rolul important pe care îl joacă, primindu-și atenția cuvenită. Această carte este un omagiu pentru arta lor.” - Nicholas Ganz


Carti similare cu Graffiti la feminin

Povestea zilelor noastre. artisti romani plecati in lume

Povestea zilelor...

de Adriana Cârcu

mai mult
Universul artei ruse

Universul artei ruse

de Mihaela Moraru

mai mult
Album ciucurencu

Album ciucurencu

de Radu Ionescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!