Unde sunt? > Acasa > Carti > Proza scurta > S.T.E.P.

S.T.E.P.

scrisa de Igor Ursenco

S.T.E.P. de Igor Ursenco Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Herg Benet
Autor (i): Igor Ursenco
Numar de pagini: 206 pagini
ISBN: 978-606-92491-8-5
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Ce legătură ocultă, dar imuabilă, există între Sfinți, Teroriști, Epileptici și Poeți!
Cum poate o persoană obișnuită, din punctul de vedere al statisticii, să își rateze propria naștere! Și asta, cu toate calculele plauzibile pe hîrtie! Dar moartea? Ce se știe despre noua maladie incurabilă, numită ”Crepitudine”? Dar ultimile tendințe ale brandului „Shakespeare” la casa de nebuni? Care este organul de gîndire al teroristului? Care sunt simptomele plauzibile de bovarism! Ce cunoștințe de mecanică feroviară avea Anna Karenina și dacă au rămas general valabile în epoca post-modernă?
Există vreo interdependență între biografia promisă și soarta cu propulsie autonomă? Care e gradul dovedit de rubedenie între Mike Tison și Angelina Jolie! Care este ”secretul suprem” pe care nu ți-l dezvăluie nicio revistă de glamour sau toți consilierii de la ”Playboy”,”Hustler” și Penthouse” luați împreună? Ce legătură are Umberto Eco cu singurătatea regizorului de filme porno?
Care sunt variantele neoficiale despre Moș Crăciun! Ce se întîmplă cu visele inspirate din tablourile semnate de Bosch, Brueghel sau Goya! Ce gust are nectarul zeilor și ficatul lui Prometeu! Accesează în direct versiunea balcanică a lui ”Dafnis și Cloe”, vezi dacă merită să te logodești la sfîrșitul lumii, nu înainte însă de a afla ”Teoria plauzibilă a conspirației universale”!
Cititorul fidel ar putea descoperi, ca bonus de lectură, cum să cîștige garantat la extragerea loto ”6 din 49”!


Carti similare cu S.T.E.P.

Intimitate și alte povestiri

Intimitate și alte...

de Hanif Kureishi

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

EgoBestiar

EgoBestiar


mai mult

poetic incorect

poetic incorect


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!