Tangou pentru Lisandra

scrisa de Helene Gremillon

Tangou pentru Lisandra de Helene Gremillon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Helene Gremillon
Traducator (i): Simona Brinzaru
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 978-973-689-970-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Dupa rasunatorul succes international reputat de Confidentul, romanul ei de debut din 2010, Hélène Grémillon publica in 2014 romanul Tangou pentru Lisandra (La garçonnière), „o noua revelatie“, aparut pana in prezent in 15 tari.

O adevarata polifonie a partii intunecate a sufletelor. In prim-plan, Vittorio Puig, un psihanalist acuzat de uciderea enigmaticei sale sotii, Lisandra, si Eva Maria, o pacienta devastata de disparitia fiicei sale, care intreprinde o ancheta personala pentru a proba nevinovatia acestuia. In Argentina abia iesita din dictatura si puternic marcata de desaparecidos, miile de persoane eliminate de regimul generalului Videla, nevroze si trauma nebanuite, gelozii si tradari, fapte de o infinita cruzime ramase nepedepsite reveleaza o galerie de personaje care sunt obligate sa-si scoata masca.


Carti similare cu Tangou pentru Lisandra

Crima si pedeapsa

Crima si pedeapsa

de Feodor Mihailovici Dostoievski

mai mult
Fecioara si capcaunul

Fecioara si capcaunul

de Michel Tournier

mai mult
Supravietuitor

Supravietuitor

de Chuck Palahniuk

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!