Roman pentru doamne

scrisa de Michal Viewegh

Roman pentru doamne de Michal Viewegh Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Roman pentru doamne 14.95 lei *
Roman pentru doamne 17.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Michal Viewegh
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978-973-724-488-8
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Tanara Laura lucreaza la o revista pentru doamne si incearca sa-si gaseasca iubitul perfect. Sarcina nu este deloc usoara, pentru ca mama Laurei, Jana, uraste barbatii cehi din adancul inimii, asa ca cele doua femei isi cauta alesul printre straini. Laura se indragosteste de Oliver, dar problemele abia incep, pentru ca barbatul pe care il crede perfect are un trecut deloc ideal. Pe care mama Laurei il cunoaste foarte bine…

Sub nota umorului parodic, Michal Viewegh ofera cititorilor un roman care, departe de a fi doar pentru doamne, da intreaga masura a talentului de scriitor: sub „usuratatea“ unei povestiri pline de umor cititorul gaseste toate elementele care fac un roman sa fie greu de uitat.


Carti similare cu Roman pentru doamne

Durerea dragostei

Durerea dragostei

de Alice Brooke

mai mult
Casa din amalfi

Casa din amalfi

de Elizabeth Adler

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!