Focul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 3)

scrisa de James Patterson

Focul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 3) de James Patterson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Focul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 3) 21.15 lei *
Focul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 3) 23.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): James Patterson
Traducator (i): Laura Bocancios
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-8623-07-8
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Serie tradusa in 19 tari • Bestseller Nr. 1 New York Times • Bestseller USA Today • Bestseller Publishers Weekly • BestsellerEntertainment Weekly • Nominalizat la Nickelodeon Kids’ Choice Awards, 2011

VRETI UN BASM NU-I ASA?

Whit si Wisty Allgood au sacrificat totul pentru a conduce miscarea de Rezistenta impotriva nemilosului regim totalitar care le guverneaza lumea.
Conducatorul suprem, Cel Care Este Unicul, a interzis tot ceea ce le este lor drag: carti, muzica, arta si imaginatie. Dar puterea tot mai mare a magiei celor doi frati nu a fost suficienta pentru a opri malefica dementa a Unicului.

NU VETI GASI UNUL AICI.

Wisty stie ca a venit in sfarsit momentul sa il infrunte pe Unicul. Dar lupta si focul ei nu fac decat sa canalizeze si mai multa putere in fiinta lui deja invincibila. Cum ar putea ea si Whit sa se pregateasca pentru iminenta confruntare finala cu nemilosul ticalos care le-a distrus lumea – inainte ca el sa devina cu adevarat atotputernic?

NU EXISTA FINAL FERICIT.

In aceasta uluitoare parte a treia a seriei VRAJITOR & VRAJITOARE, miza nu a fost nicicand mai mare – iar consecintele vor schimba totul.


Carti similare cu Focul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 3)

S-a intamplat maine! - fantasticul de langa noi (proza fantastica)

S-a intamplat maine! -...

de Gabriel. I. Nastase

mai mult
Hotul cuantic

Hotul cuantic

de Hannu Rajaniemi

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!