Tu esti solutia. O aventura AO

scrisa de Mark Victor Hansen, Bill Froehlich

Tu esti solutia. O aventura AO de Mark Victor Hansen, Bill Froehlich Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Act si Politon
Autor (i): Mark Victor Hansen, Bill Froehlich
ISBN: 978-606-8637-96-9
Anul aparitiei: 2015
Descriere: ACT si Politon va prezinta, in premiera in limba romana, volumul Tu esti solutia, scris de Mark Victor Hansen si Bill Froehlich, un autor de bestselleruri de top, pe de o parte, si un regizor si producator celebru in industria divertismentului, de cealalta parte. Tu esti solutia creioneaza aventura suprarealista a doi copii ce incearca sa-si gaseasca drumul spre casa. Pierduti in spatiu si timp, Ashley si Brian trec printr-o serie de incercari initiatice pana cand, in cele din urma, au revelatia faptului ca ei insisi sunt harta care duce acasa si ca, in definitiv, ei sunt solutia.

Cei doi autori ne introduc intr-o povestire alegorica ce incearca sa imbine, prin sau firul narativ, constiinta valorilor universale cu o dezvoltare personala armonioasa. Scenariul exterior al povestirii se modifica in functie de schimbarile ce se petrec in constiinta celor doi copii. Acest artificiu literar antreneaza spiritul cititorului pe doua planuri. Intai, prin prisma locurilor vizitate si a personajelor intalnite, cei doi copii capata o perspectiva limpede asupra crizei de valori cu care se confrunta societatea contemporana. In paralel si in al doilea rand, oferind copiilor cheia de interpretare a acestor realitati exterioare, misteriosul personaj AO asigura dezvoltarea interioara a celor doua personaje principale si implicit a cititorului.

Ashley and Brian, doi copii inocenti, dar speriati, sunt dusi pe un drum gresit de un copil bine intentionat, mai mare decat ei, si care, ca atatia lideri mondiali contemporani, nu face decat ,,sa se prefaca”. Pierduti in spatiu si timp, ei trec printr-o serie de incercari initiatice. Odata ce patrund in magica lume a CEEA CE POATE FI, intalnesc un personaj enigmatic si mistic, AO, care ii provoaca prin intrebari si le inspira posibilitati, pe masura ce se straduiesc sa se intoarca acasa. Odiseea lor, la fel ca pe Dorothy din Vrajitorul din Oz, ii poarta prin peisaje inselatoare si provocari ciudate, pana cand, in cele din urma au revelatia faptului ca ei insisi sunt harta care duce acasa si ca, in definitiv, odata depasite toate fricile, ei sunt solutua.

Aceasta carte este o fabula care chiar poate schimba viata unui cititor, Tu esti solutia ii va distra, inspira si transforma pe care o vor citi. Ca toate marile fabule, Tu esti solutia le vorbeste cititorilor pe niveluri multiple. In primul rand, Tu esti solutia va amuza si va inspira, dar dupa aceea, asa cum doar foarte putine fabule au reusit (Jonathan Livingston Seagull -Pescarusul Jonathan Livingston - este poate cel mai bun exemplu), Tu esti solutia ofera, de asemenea, si sfaturi practice. Aceasta fabula se adreseaza sutelor de milioane de cititori care s-au bucurat de cartile din seria Chicken Soup for the Soul (Supa de pui pentru suflet) si de serialele de televiziune MacGyver.

Tu esti solutia uneste seturile de abilitati a doi autori cu talente unice, Mark Victor Hansen si Bill Froehlich, care au in comun viziunea de a declansa transformarea culturala si personala ce confera putere, fiind practica si tamaduitoare.

Binecuvantati cu mentori timpurii care erau titani in domeniile lor – Buckminster Fuller pentru Mark si Rod Serling pentru Bill – atat Mark Victor Hansen, cat si Bill Froehlich s-au ridicat, prin puterea demonstratiei, in topul profesiilor lor. Amandoi sunt maestri ai comunicarii in toate formele. Ei aduc acum aceasta maiestrie combinata in cartea Tu esti solutia.


Carti similare cu Tu esti solutia. O aventura AO

DREAMBOARD. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine

DREAMBOARD....

de Nadine Voindrouh

mai mult
Cum să te inventezi. Viața secretă din creierul adolescenților

Cum să te inventezi....

de Sarah-Jayne Blakemore

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!