Pe cand eram doar niste pusti

scrisa de Patti Smith

Pe cand eram doar niste pusti de Patti Smith Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pe cand eram doar niste pusti 25.46 lei *
Pe cand eram doar niste pusti 26.36 lei *
Pe cand eram doar niste pusti 29.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Patti Smith
Traducator (i): Casiana Ionita
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 978-973-46-4450-6
Anul aparitiei: 2014
Descriere: „Cea mai impresionanta carte de memorii a unui star rock de la aparitia Cronicilor lui Bob Dylan.” (Chicago Tribune)

Pe cand eram doar niste pusti, autobiografia lui Patti Smith, surprinde cu onestitate si sensibilitate viata clocotitoare din New Yorkul anilor ’60-’70. Totul se petrece in ecourile dorintei de pace si libertate sociala si sexuala din epoca, ale protestelor impotriva razboiului din Vietnam. In vreme ce formatii celebre ca The Rolling Stones sau The Doors isi tin concertele si legende ale rockului precum Jimi Hendrix sau Janis Joplin isi impart faima cu tabloidele ce scriu despre crimele cutremuratoare ale lui Charles Manson, scriitoarea trece prin peripetiile tineretii si prin stradaniile de-a face ceva semnificativ cu viata ei. Cititorul are astfel prilejul sa patrunda in lumea artistilor excentrici de la faimosul Chelsea Hotel si in universul magic al relatiei de iubire si prietenie cu fotograful Robert Mapplethorpe. Cartea a fost distinsa chiar in anul aparitiei cu National Book Award for Nonfiction, ajungand in scurt timp un bestseller international.

„Un portret impresionant al artistei la tinerete si un profil vibrant al iubitului de odinioara, Robert Mapplethorpe, Pe cand eram doar niste pusti este de fapt o poarta minunata spre zorii artei lui Patti Smith.” (Los Angeles Times)

„Citind relatarea legendei rock Patti Smith despre relatia ei cu fotograful Robert Mapplethorpe, e greu sa nu crezi in destin. Cum altfel sa-ti explici intimplarea care i-a adus impreuna?” (People)

„O imagine fermecatoare a New Yorkului boem de la sfarsitul anilor ’60 si inceputul anilor ’70.” (The New York Times Book Review)


Carti similare cu Pe cand eram doar niste pusti

Asa s-au intamplat, asa le-am insemnat...

Asa s-au intamplat,...

de Luli August Sturdza

mai mult
Anul meu cu Salinger

Anul meu cu Salinger

de Joanna Rakoff

mai mult
Unde incepe cerul

Unde incepe cerul

de Carmen Firan

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!