Octopussy

scrisa de Cristina Boncea

Octopussy de Cristina Boncea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Octopussy 18.71 lei *
Octopussy 22.46 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herg Benet
Autor (i): Cristina Boncea
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-606-8530-86-4
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Hyena, o adolescenta de aproape 14 ani, se intoarce acasa dupa o lunga perioada de absenta din mijlocul familiei. Este primita deopotriva cu entuziasm si scepticism de catre Becks, sora sa geamana, care incearca sa reconecteze relatia lor si sa recupereze toti acei ani pierduti. Dar secretele mamei, ale tatalui vitreg si ale ambelor fete sunt amenintate sa iasa la iveala odata cu sosirea straniului unchi din America.

Citind aceasta carte, esti obligat sa lasi deoparte toate cliseele pe care le-ai auzit despre tinerii de azi. Sex, droguri, alcool, nopti in cluburi, haine de fite? Pentru Becks si Hyena sunt doar punctul de pornire al propriilor reflectii si raportari fata de viata – o foarte ciudata raportare, de altfel…

Un roman ca o calatorie fascinanta si ametitoare, cu umor sumbru si, in acelasi timp, o atenta celebrare a individualitatii extreme.


Carti similare cu Octopussy

Și vei găsi comoara din adâncul tău

Și vei găsi comoara...

de Laurent Gounelle

mai mult
Evanghelia după Pilat

Evanghelia după Pilat

de Eric-Emmanuel Schmitt

mai mult



Recenzii

Anca Zaharia Anca Zaharia pe 2016-02-09 20:29:40 Rating:

„Octopussy” s-a lansat în 2015 și este debutul tinerei scriitoare Cristina Boncea, pe care mulți o știu drept booktuber de nădejde. Cele aproape 200 de pagini ale romanului, care se pare că va avea o continuare, au scandalizat pe cei mai mulți dintre cititori. Iar acesta este motivul pentru care mulți au simțit nevoia de a vocifera nasol, ca de fiecare dată, la ceva ce nu înțeleg, chiar...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!