Nesatul (Jurnalele lui Stefan, vol. 3)

scrisa de L. J. Smith

Nesatul (Jurnalele lui Stefan, vol. 3) de L. J. Smith Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): L. J. Smith
Traducator (i): Adrian Deliu
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-102-374-8
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Avand la baza serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvaluie adevarul despre ceea ce s-a petrecut in realitate intre Stefan, Damon si Katherine... si cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor (The Vampire Diaries).

Dupa ce fratele sau il tradeaza la New Orleans, Stefan cauta un nou inceput in Manhattan. Jurand sa nu mai faca rau niciodata vreunei fiinte umane, el bantuie strazile New Yorkului, incercand sa dispara in haosul marelui oras. Dar tocmai cand crede ca a lasat trecutul in urma, Stefan descopera ca nu va putea niciodata scapa de fratele lui.

Caci Damon are planuri mari pentru fratii-vampiri Salvatore... fie ca-i sunt pe plac lui Stefan, fie ca nu. Impreuna, ei fac senzatie la New York. Cand ispravile lor ajung in paginile mondene ale ziarelor, un vechi dusman isi face aparitia: unul pornit sa se razbune.


Carti similare cu Nesatul (Jurnalele lui Stefan, vol. 3)

Inceputurile (Jurnalele lui Stefan, vol. 1)

Inceputurile...

de L. J. Smith

mai mult
Raul linistit

Raul linistit

de Nicola Griffith

mai mult
Goliatul automat

Goliatul automat

de W. Temple

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

PaulyPinky
Recenzii: 1
Carti citite: 31

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149