Unde sunt? > Acasa > Carti > Romane de dragoste > Iubire

Iubire

scrisa de Toni Morrison

Iubire de Toni Morrison Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubire 18.99 lei *
Iubire 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Toni Morrison
Traducator (i): Mihnea Gafita
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-710-198-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Iubire este povestea unui barbat si a femeilor din viata lui. La 25 de ani de la moartea sa, Bill Cosey este inca o prezenta puternica. In anii ’40 a ajuns milionar ca patron de hotel, creandu-si o lume plina de stralucire si fast. Mostenitoarele acestei lumi, May, Christine, Heed, Juniora, Vida si I. isi construiesc si deconstruiesc viata in jurul acestui barbat disparut, consumate de obsesia tatalui, a sotului, a amantului, a prietenului si a protectorului.

Toni Morrison (n. 1931) este prima femeie de culoare laureata a Premiului Nobel pentru Literatura (1993). I-au mai fost decernate Premiul Pulitzer si Premiul National Book Critics Circle. Cartile ei au fost deseori selectate in Clubul de Carte al celebrei Oprah.


Carti similare cu Iubire

O iubire imposibila (volumul i)

O iubire imposibila...

de Mary Jo Putney

mai mult
Mostenitorul

Mostenitorul

de Barbara Taylor Bradford,

mai multRecenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2017-03-11 12:34:53 Rating:

Este prima carte a lui Toni Morrison – laureata a premiului Nobel pentru literatura – pe care am pus mana. Si, dupa cum s-au prezentat lucrurile intre mine si ea, ma tem ca urmatoarea interactiune se va produce peste mult, mult timp.

Recenzii de cinci stele sunt din belsug pe Goodreads. Cartea – si autoarea ei – sunt recomandate cu caldura. Ma gandesc ca si asta e un motiv pentru...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115