Unde sunt? > Acasa > Carti > Romane de dragoste > Iubire

Iubire

scrisa de Toni Morrison

Iubire de Toni Morrison Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubire 18.99 lei *
Iubire 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Toni Morrison
Traducator (i): Mihnea Gafita
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-710-198-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Iubire este povestea unui barbat si a femeilor din viata lui. La 25 de ani de la moartea sa, Bill Cosey este inca o prezenta puternica. In anii ’40 a ajuns milionar ca patron de hotel, creandu-si o lume plina de stralucire si fast. Mostenitoarele acestei lumi, May, Christine, Heed, Juniora, Vida si I. isi construiesc si deconstruiesc viata in jurul acestui barbat disparut, consumate de obsesia tatalui, a sotului, a amantului, a prietenului si a protectorului.

Toni Morrison (n. 1931) este prima femeie de culoare laureata a Premiului Nobel pentru Literatura (1993). I-au mai fost decernate Premiul Pulitzer si Premiul National Book Critics Circle. Cartile ei au fost deseori selectate in Clubul de Carte al celebrei Oprah.


Carti similare cu Iubire

Don giovanna

Don giovanna

de Amanda Prantera

mai mult
Lista norocoasă

Lista norocoasă

de Rachael Lippincott

mai mult
Mademoiselle victorine

Mademoiselle victorine

de Debra Finerman

mai multRecenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2017-03-11 12:34:53 Rating:

Este prima carte a lui Toni Morrison – laureata a premiului Nobel pentru literatura – pe care am pus mana. Si, dupa cum s-au prezentat lucrurile intre mine si ea, ma tem ca urmatoarea interactiune se va produce peste mult, mult timp.

Recenzii de cinci stele sunt din belsug pe Goodreads. Cartea – si autoarea ei – sunt recomandate cu caldura. Ma gandesc ca si asta e un motiv pentru...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115