Flori, fete, fite sau baieti

scrisa de Cezar Parlog

Flori, fete, fite sau baieti de Cezar Parlog Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Flori, fete, fite sau baieti 22.64 lei *
Flori, fete, fite sau baieti 24.09 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tracus Arte
Autor (i): Cezar Parlog
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-606-664-370-2
Anul aparitiei: 2014
Descriere: „Faptul ca omul a tot schimbat meseriile, se observa, a fost in favoarea scriitorului. Lui Cezar Parlog nu i se poate reprosa ca nu cunoaste viata, cum gandesc semenii din medii sociale diferite. Prin varietatea abordarilor, aceasta cartea seamana cu o picatura de mercur scapata pe podea, iti pune la incercare atentia. Va invit s-o cititi, zic ca merita.”
Alexandru Petria


„Cezar Parlog debuteaza la o virsta la care altii isi incheie opera. Acest prozator atipic e unul foarte curios si foarte indecis pe ce drum s-o ia. Din aceasta minunata cauza, nici o proza nu seamana cu alta, de parca autorul ar fi un zeu cu zece miini care scriu independent. De la povestiri clasice la discursuri polifonice, de la umorul frust la rafinamentele cu (mici) perversiuni, povestile lui nu te lasa indiferent niciodata. El are acea calitate rara la un scriitor: o curiozitate nestapinita si o placere infinita de a privi lumea. Acesta e debutul. Astept, deja, urmarea!”
Florin Iaru


Carti similare cu Flori, fete, fite sau baieti

Quaresma, descifrator. Proză polițistă

Quaresma, descifrator....

de Fernando Pessoa

mai mult
Iocan - revista de proză scurtă anul 3 / nr. 7

Iocan - revista de...

de Florin Iaru, Marius Chivu, Cristian Teodorescu

mai mult
Sinuciderea Ielelor

Sinuciderea Ielelor

de Ana Manescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 21.11.2014 00:26:30

Bună, Rodica,
Cartea se găsește în librării. Acum este și la targul de carte Gaudeamus. Pentru mai multe detalii poți lăsa mesaj pe facebook, pe pagina cărții. Autorul te va
îndruma cu siguranță: https://www.facebook.com/florifetefiteb

La noi în site, ai apăsat pe butonul Vreau sa citesc și apare în contul tău. În momentul în care vei începe să o citești, îi poți schimba stausul, apeși pe
Citesc această carte sau Am citit această carte. Dacă apeși pe numele tău, sus în bară, vei putea să vezi ce am scris mai sus.

Dacă mai ai întrebări, te așteptăm cu drag!
Andres


rodicamaria pe 14.11.2014 18:19:04

Buna seara , am facut click pe butonul "vreau sa citesc aceasta carte " , a disparut butonul si nu stiu ce sa fac mai departe . Unde gasesc cartea ?


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Mihaela Hură
Recenzii: 0
Carti citite: 1