Unde sunt? > Acasa > Carti > Carti SF & Fantasy > Turnul

Turnul

scrisa de Simon Toyne

Turnul de Simon Toyne Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Simon Toyne
Numar de pagini: 504 pagini
ISBN: 978-973-724-745-2
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Pentru prima data in istoria ei, inexpugnabila Citadela din inima orasului Ruina isi va deschide portile in fata lumii de dincolo de zidurile ei. De ce tocmai acum, dupa secole de secrete si conspiratii? Un virus mortal face ravagii printre calugarii ordinului Sancti si ameninta sa cuprinda tot orasul. Gabriel Mann este si el infectat, dar in sangele lui s-ar putea gasi formula unui antidot. Liv Adamsen a ramas in oaza din desert care i-a devenit casa, inconjurata de straini. Totusi, Liv are probleme mai mari decat propria siguranta... in SUA, agentul FBI Joe Shepherd ancheteaza disparitia unui celebru cercetator de la NASA. Este vorba de o rapire sau de o crima? Ancheta FBI-ului dezvaluie itele unei conspiratii cu implicatii globale, si un lucru devine clar pentru toti: un eveniment cu totul extraordinar e pe cale sa se intample. Dar va fi un nou inceput sau Sfarsitul Zilelor?

„O aventura cu ritm alert, pe care o citesti cu mare placere, fiindca are multa actiune si multe rasturnari de situatie... Un roman pe care il devorezi dintr-o suflare.“ (Kate Mosse)


Carti similare cu Turnul

Flagrant delict

Flagrant delict

de Roman Raz

mai mult
Pasarea domnului

Pasarea domnului

de Mary Doria Russell

mai mult



Recenzii

MissValery MissValery pe 2014-07-20 21:48:35 Rating:

Nu este prima data cand imi proclam iubirea pentru Simon Toyne si, sper eu, nici ultima. A fost dragoste la prima citire in 2011 - cu Sanctus - si ma bucur sa constat ca, in acest caz, iubirea dureaza mai mult de trei ani. Pentru ca, iata, la trei ani distanta, inca il citesc pe Simon Toyne cu acelasi entuziasm.

Turnul vine sa incheie - triumfator, as zice eu - trilogia...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri

Alte carti ale autorului

Sanctus

Sanctus


mai mult

Cheia

Cheia


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157