Diavolul in rochie albastra

scrisa de Walter Mosley

Diavolul in rochie albastra de Walter Mosley Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Walter Mosley
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-973-724-494-9
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Dat afara de la fabrica la care lucra, Easy Rawlins, un tanar de culoare care incearca sa isi faca un rost in Los Angeles, isi vede toate visurile naruite. Din senin, un strain il angajeaza sa dea de urma unei tinere albe care isi petrece vremea prin barurile negrilor.
Pentru Easy, propunerea este la inceput doar un mijloc de a face un ban usor si repede. Dar, cufundandu-se tot mai mult intr-o lume a jazzului, a umbrelor si a jocurilor savante de masti, detectivul de ocazie descopera ca misiunea lui este mai dificila decat parea la inceput.

Romanul Diavolul in rochie albastra a fost ecranizat in 1995 in regia lui Carl Franklin, cu Denzel Washington in rolul principal.


Carti similare cu Diavolul in rochie albastra

Iertarea

Iertarea

de Yrsa Sigurdardottir

mai mult
Traficantul de umbre

Traficantul de umbre

de Monica Ramirez

mai mult
Un buzunar plin cu secara

Un buzunar plin cu secara

de Agatha Christie

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!