37 de lamentari si-o pilda

scrisa de Ronița Dragomir

37 de lamentari si-o pilda de Ronița Dragomir Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Ronița Dragomir
Numar de pagini: 80 pagini
ISBN: 978-973-50-4253-0
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Volum castigator al Concursului de Debut Literar UniCredit (poezie), editia a VI-a, 2013

„Poezia Roniței Dragomir este o poezie în pas cu timpul, care poate creste si poate da un volum de poeme foarte bun. Cu titluri uneori jucause, alteori discret melancolice, constructie bine cantarita, incipituri si finaluri atent lucrate, fiecare poem devine o poveste rotunda. Desi de multe ori foloseste un ton grav, autoarea evita sa cada într-un patetism ieftin si nu se lasa niciodata condusa de aceasta gravitate.“ (Marin MALAICU-HONDRARI)

„Aceasta carte de poeme este agoniseala mea de-o viata: tot ce-am strans si am carat cu mine peste tot. Un fel de how-not-to-do-it manual. Cartea aceasta nu e despre regret, e despre întelegere, iubiri si suferinte, si capacitatea de a lua ce-ti trebuie din experientele trecute pentru a putea merge mai departe.“ (Ronița DRAGOMIR)


Carti similare cu 37 de lamentari si-o pilda

Poezii

Poezii

de Eugen Jebeleanu

mai mult
Blank

Blank

de Vlad Moldovan

mai mult
Poeme

Poeme

de Stepfane Mallarme

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!