Suleyman magnificul si sultana hurem. dragoste si moarte la istanbul

scrisa de Erhan Afyoncu

Suleyman magnificul si sultana hurem. dragoste si moarte la istanbul de Erhan Afyoncu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Corint
Autor (i): Erhan Afyoncu
Traducator (i): Leila Unal
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-973-135-773-7
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Lider de audienta, adunand in fata televizoarelor peste doua milioane de telespectatori simultan, urmarit cu sufletul la gura, nascand pasiuni care au dus pana la divorturi, serialul „Suleyman Magnificul” a cucerit Romania, alaturi de numeroase alte tari.
A venit vremea sa cunoastem si adevarul istoric, cu nimic mai putin spectaculos decat biografia romantata oferita de serial. O putem face acum gratie primei carti publicate in Romania despre fascinantul personaj si iubita lui.
„Incercand sa raspunda interesului general pentru acest subiect, Editura Corint a avut initiativa laudabila sa publice recenta lucrare a profesorului Erhan Afyoncu, Suleyman Magnificul si sultana Hurrem. Dragoste si moarte la Istanbul. Istoricul turc, unul dintre cei mai reputati specialisti in domeniu, si-a gandit si structurat lucrarea in doua parti: una consacrata lui Suleyman si cealalta lui Hurrem.(...)
Imperiul Otoman, cu un trecut exceptional si cu personalitati de anvergura internationala, trebuie cunoscut si inteles la adevarata sa valoare. Povestea lui Suleyman si a lui Hurrem face parte din acest trecut. Prin urmare, indemn publicul cititor la o lectura pe cat de utila, pe atat de incitanta”. Prof. univ. dr. Calin Felezeu, Presedintele Consiliului stiintific al Institutului de Turcologie si Studii Central Asiatice


Carti similare cu Suleyman magnificul si sultana hurem. dragoste si moarte la istanbul

1924. Anul care l-a creat pe Hitler

1924. Anul care l-a...

de Peter Ross Range

mai mult
Misterele istoriei - religie, politica, bani

Misterele istoriei -...

de Eugen Ovidiu Chirovici

mai mult
Vecerniile siciliene

Vecerniile siciliene

de Steven Runciman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!