O sută de nume

scrisa de Cecelia Ahern

O sută de nume de Cecelia Ahern Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
O sută de nume 37.43 lei *
O sută de nume 44.91 lei *
O sută de nume 46.41 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Cecelia Ahern
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-606-8578-89-8
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Cecelia Ahern prezintă un roman captivant, o poveste plină de umor și sensibilitate care scoate la iveală lucrurile ascunse care ne interconectează viețile și ne ține cu răsuflarea tăiată până la ultima pagină.

Kitty este o jurnalistă care a dat de necaz. După ce și-a petrecut ultimii ani vânând subiecte savuroase, fără să țină cont de consecințe, se trezește în mijlocul unui mare scandal. Cariera ei este în pragul dezastrului, iar relațiile personale sunt testate până la limită.

Când prietena ei, Constance, cea care a îndrumat-o în carieră, zace pe patul de moarte, Kitty o întreabă care este povestea pe care și-a dorit mereu să o scrie. Răspunsul se regăsește într-o singură foaie de hârtie, o listă cu o sută de nume, fără alte note sau explicații. Era deja prea târziu să îi mai ceară lămuriri lui Constance. Kitty se hotărăste să rezolve acest mister și să își reclădească drumul în carieră, dar și încrederea în propriile forțe. Își asumă atunci misiunea aproape imposibilă de a scrie un articol, în mai puțin de două săptămâni, pornind de la misterioasa listă cu o sută de nume.

Ajutată de Steve, un prieten din facultate, şi de Bob, soţul lui Constance, Kitty porneşte într-o cursă nebună, încercând să afle ce îi leagă pe cei o sută de oameni. Cunoscându-i, descoperindu-le poveștile, Kitty începe să compună din bucăți un portret incredibil al vieții lui Constance și ajunge să își înțeleagă propria viață.

„Romanele Ceceliei Ahern sunt ca un cufăr cu smaralde. Nu știi cum să îl alegi pe cel mai strălucitor, dar O suta de nume este atât de original și creativ încât poate fi considerat perla coroanei.” - Adriana Trigiani

„Această poveste care îți atinge sufletul îl va impresiona pe fiecare dintre numeroșii fani ai Ceceliei.” - Booklist

„Cel mai bun mod de a evada din viața de zi cu zi este să te refugiezi în paginile unui roman de Cecelia Ahern.“ - Glamour

„Ne-am făcut o obișnuință din a aștepta mari surprize din partea talentatei scriitoare Cecelia Ahern, și într-adevăr reușește să ne surprindă din nou.” - Bookreporter.com


Carti similare cu O sută de nume

De ce iubim femeile

De ce iubim femeile

de Mircea Cartarescu

mai mult
Bogdana

Bogdana

de Ioana Postelnicu

mai mult



Recenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2017-11-10 20:48:08 Rating:

Este prima carte scrisă de Cecelia Ahern pe care o citesc. Nu îmi dau seama dacă este și printre cele mai bune cărți ale ei, sau dacă celelalte sunt scrise în același stil.
N-aș putea spune că nu mi-a plăcut povestea. Mi s-a părut un subiect interesant, sensibil și prin care autoarea își arată interesul profund față de ființa umană: cu bune și cu rele, cu părțile luminoase și...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115