Dansatoarea lui degas

scrisa de Kathryn Wagner

Dansatoarea lui degas de Kathryn Wagner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dansatoarea lui degas 28.9 lei *
Dansatoarea lui degas 30.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Kathryn Wagner
Traducator (i): Adriana-Carmen Racovita
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-973-689-660-7
Anul aparitiei: 2013
Descriere: O poveste dramatica de dragoste in splendida Belle Époque, traseul unui dublu destin: al unei balerine talentate si al unui pictor faimos, o varianta neidealizata a Parisului din cea de-a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

In universul plin de fast si de culoare al Operei din Paris, balerinele par sa duca o existenta privilegiata. Dupa caderea cortinei insa, viata acestora se transforma intr-o lupta permanenta nu numai pentru integritate sufleteasca si morala, dar si pentru supravietuirea de zi cu zi. Cand Alexandrie reuseste sa ajunga in corpul de balet al prestigioasei Opere, totul pare ca i se asterne la picioare, mai ales ca il intalneste pe pictorul Edgar Degas, de care se indragosteste. Dar in aceasta lume a dansului si a artei nimic nu e ceea ce pare, iar Orasul Luminilor se dovedeste a fi doar un miraj.

„La fel ca Tracy Chevalier, Kathryn Wagner analizeaza toate straturile de sens care strabat opera de arta.“ (Publishers Weekly)


Carti similare cu Dansatoarea lui degas

Cabaret

Cabaret

de Lily Prior

mai mult
Neverland

Neverland

de Radu Gavan

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!