Namaste. un roman de aventuri spirituale in nepal

scrisa de Sega

Namaste. un roman de aventuri spirituale in nepal de Sega Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Namaste. un roman de aventuri spirituale in nepal 20.8 lei *
Namaste. un roman de aventuri spirituale in nepal 28.8 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Sega
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 978-973-50-4042-0
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Namaste.Un roman de aventuri spirituale in Nepal continua povestea calatoriei lui Sega inceputa in Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India.

Dupa cele trei luni petrecute in ashramul lui Osho din Pune, Sega isi ia zborul spre Himalaya si aterizeaza la Kathmandu, fara sa-si fi propus sa cucereasca Everestul ori sa-l intalneasca pe Yeti, ci sa-si prelungeasca viza pentru India, sa urmeze un curs de Vipassana in izolare si sa faca o vizita la Lumbini, unde s-a nascut Siddhartha Gautama, cel care a devenit Buddha. Ca sa-si incerce puterile, nu recurge la rezervari prin internet si nici la ghiduri turistice sau persoane de contact, lasandu-se cu totul la voia intamplarii. Ceea ce il va costa, desigur... Soarta ii scoate in cale personaje dintre cele mai stranii, precum monstrul din Lumbini, deghizat intr-un sadhu, fratii Devkota care il momesc in excursii pe care nu si le-a dorit niciodata, Ana, frumoasa rusoaica si Igor, prietenul ei psihopat, sau Lama, ghidul nebun care il duce in Shangri-La, locul ascuns in inima muntilor. De la rafting pe raul Trisuli la calarit elefanti prin jungla, de la calusarii din Sauraha la Sarangkot, locul de unde se vede Annapurna in toata splendoarea, din Thamel si pana la Kapilavastu, palatul printului Siddhartha, din Centrul Dharmashringa, unde mediteaza 10 zile in izolare, pana in arestul politiei, unde petrece o noapte dupa gratii, Sega are parte de tot felul de peripetii care il schimba pentru totdeauna, revelandu-i sensuri din ce in ce mai adanci ale salutului Namaste si indepartandu-l de toate ca sa-l aduca mai aproape de sine insusi.

Namaste e un salut indian folosit si in Nepal, insotit de o inclinare usoara a corpului, cu palmele impreunate in dreptul inimii.


Carti similare cu Namaste. un roman de aventuri spirituale in nepal

Intre acte

Intre acte

de Radu Beligan

mai mult
In pielea goala

In pielea goala

de David Sedaris

mai mult
Rafa. povestea mea

Rafa. povestea mea

de Rafael Nadal, John Carlin

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!