Razboiul z

scrisa de Max Brooks

Razboiul z de Max Brooks Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Razboiul z 27.3 lei *
Razboiul z 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Max Brooks
Traducator (i): Bogdan Perdivara
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-973-707-677-9
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Premiul Audie 2007

Un medic chinez asista la primele cazuri ale unei epidemii inexplicabile, care cuprinde treptat intreaga lume. In mai putin de un an, populatia Americii isi gaseste adapost in lagarele pentru refugiati din Cuba, europenii se baricadeaza in castele medievale, iar Pakistanul abate asupra planetei iarna nucleara…

„Pacientul zero" al pandemiei apare in China, al carei guvern incearca sa restrictioneze infectia si inventeaza o criza ce implica Taiwanul pentru a-si masca activitatile. Epidemia se raspandeste insa in alte tari prin intermediul comertului cu organe de pe piata neagra si al refugiatilor, inainte ca rabufnirea ei in Africa de Sud sa o aduca in atentia publicului... Peste zece ani, peisajul geopolitic al planetei este transformat pentru totdeauna.

„Omenirea s-a clatinat in pragul extinctiei…"


Carti similare cu Razboiul z

Intalnirea cu heechee

Intalnirea cu heechee

de Frederik Pohl

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!