Floarea pasiunii

scrisa de Matilde Serao

Floarea pasiunii de Matilde Serao Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Floarea pasiunii 11.3 lei *
Floarea pasiunii 14.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Matilde Serao
Numar de pagini: 168 pagini
ISBN: 978-973-724-471-0
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Matilde Serao este una dintre cele mai prolifice si mai cunoscute scriitoare italiene ale sfarsitului de secol XIX si inceputului de secol XX. Romanele si povestirile ei sunt o fresca a societatii italiene, in special a celei din sudul Italiei si din Napoli, atingand, cu subtilitate si spirit analitic, teme dintre cele mai diverse, precum conditia femeii intr-o societate patriarhala, saracia, coruptia si conventiile sociale.

Povesti de iubire, tradari, rivalitati, emotii si pasiuni ascunse – povestirile din Floarea pasiunii se perinda prin fata ochilor cititorilor ca o galerie de filme de scurt metraj in stil romantic si moralist. Imagini vii, decupaje care surprind o epoca, un mod de a simti si de a iubi facut din sperante, deziluzii si esecuri. De la scriitorul care nu va deveni niciodata faimos pentru ca nu poate sa isi omoare eroinele, pana la sotia devotata, care isi sacrifica fericirea pentru a-si respecta angajamentul matrimonial, personajele lui Matilde Serao sunt prinse fara scapare intre tumultul lor interior si moravurile sociale rigide ale epocii.


Carti similare cu Floarea pasiunii

Un barbat enigmatic

Un barbat enigmatic

de Dawn Stewardson

mai mult
Pasarea spin (2 volume)

Pasarea spin (2 volume)

de Colleen McCullough

mai mult
Vesnicia ne asteapta

Vesnicia ne asteapta

de Francois Cheng

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!