Muzica tacerii

scrisa de Andrea Bocelli

Muzica tacerii de Andrea Bocelli Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Muzica tacerii 24.5 lei *
Muzica tacerii 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Andrea Bocelli
Traducator (i): Cornelia Dumitru
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-588-496-0
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Cine este Amos? In spatele protagonistului acestui roman adevarat, al acestui jurnal intim scris la persoana a treia, transpare profilul biografic al autorului sau.

Andrea Bocelli este unul dintre marile mituri pozitive ale celui de-al treilea mileniu, este cel mai iubit tenor din lume. Aici, in spatiul neasteptat al unei carti, artistul toscan ne daruieste insa o alta muzica, la fel de atragatoare: este „muzica tacerii“, este vocea lumii launtrice a unui personaj a carui sensibilitate face ca orice reflectie sa fie captivanta, orice confidenta sa fie pretioasa.

Indaratul artistului de talie mondiala, descoperim omul, ucenicia lui artistica si existentiala, profunzimea valorilor sale. La fel ca Bocelli, Amos isi cultiva talentul cu o autocritica intransigenta si nu isi pierde darul umilintei nici macar dupa ce vocea lui a devenit o legenda.

In paginile acestui „portret al artistului la tinerete“, redat intr-o proza limpede ca forma si poetica in continut, cantaretul parcurge inca o data anii formarii lui, intr-un scenariu narativ care implica familia, prieteniile, cele dintai iubiri si cele dintai succese. Departe de tentatiile laudaroseniei, in paginile cartii palpita adevarul unei vieti destinate triumfurilor, dar, ca oricare alta, marcata si ea de linii de pornire false, de dubii, dureri marunte si mari. Cu pasiunea sinceritatii, cu o duiosie dezarmanta (ca atunci cand descrie raportul cu tatal sau intalnirea cu Veronica, tovarasa sa de viata), Bocelli il ia de mana pe cititor, facandu-l partas la propriul univers spiritual – atat de bogat, vulnerabil si complex – care se oglindeste in cuvintele cartii.

O „muzica a tacerii“ de neuitat, exact ca vocea autorului ei. - Giorgio De Martino


Carti similare cu Muzica tacerii

Țara mea inventată

Țara mea inventată

de Isabel Allende

mai mult
Istanbul

Istanbul

de Orhan Pamuk

mai mult
Voluntar in insula pastelui

Voluntar in insula...

de Cella Eftimescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!