Zece lucruri pe care le-am facut (si probabil nu ar fi trebuit)

scrisa de Sarah Mlynowski

Zece lucruri pe care le-am facut (si probabil nu ar fi trebuit) de Sarah Mlynowski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Epica
Autor (i): Sarah Mlynowski
Traducator (i): Adrian Deliu
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-93335-0-1
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Daca i se ofera ocazia, care fata de saisprezece ani n-ar profita de sansa de a se muta acasa la o prietena si de a trai amandoua fara supravegherea parintilor? Cu toate ca „ocazie” poate sa nu fie termenul potrivit, din moment ce April a trebuit sa-i spuna tatalui ei un foarte marunt neadevar, ca s-o faca sa devina posibila (vezi #1: Ne-am mintit parintii). Insa ea si colocatara ei, Vi, sunt pe deplin responsabile si capabile sa-si poarte singure de grija. Cum de-au ajuns la „Am chiulit de la scoala” (#3), „Am dat o petrecere trasnita” (#8), „Am cumparat un jacuzzi” (#4), si, hm, „Am adapostit o fugara” (#7), cam este un mister pana si pentru ele.

In aceasta amuzanta si dulce-amaruie poveste, Sarah Mlynowski sondeaza mintea si sufletul unei fete care ramane pentru prima oara pe cont propriu. Ca sa ajunga cu bine la capatul anului scolar, April va fi nevoita sa jongleze cu un triunghi amoros, sa invete sa se descurce singura si sa accepte faptul ca lumea ei, cu atata grija construita, s-ar putea narui pur si simplu… odata cu fiecare lucru pe care n-ar fi trebuit sa-l faca.


Carti similare cu Zece lucruri pe care le-am facut (si probabil nu ar fi trebuit)

Fara speranta

Fara speranta

de Colleen Hoover

mai mult
Săruturi si croissants

Săruturi si croissants

de Anne-Sophie Jouhanneau

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149

Miha
Recenzii: 0
Carti citite: 1