Zece lucruri pe care le-am facut (si probabil nu ar fi trebuit)

scrisa de Sarah Mlynowski

Zece lucruri pe care le-am facut (si probabil nu ar fi trebuit) de Sarah Mlynowski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Epica
Autor (i): Sarah Mlynowski
Traducator (i): Adrian Deliu
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-93335-0-1
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Daca i se ofera ocazia, care fata de saisprezece ani n-ar profita de sansa de a se muta acasa la o prietena si de a trai amandoua fara supravegherea parintilor? Cu toate ca „ocazie” poate sa nu fie termenul potrivit, din moment ce April a trebuit sa-i spuna tatalui ei un foarte marunt neadevar, ca s-o faca sa devina posibila (vezi #1: Ne-am mintit parintii). Insa ea si colocatara ei, Vi, sunt pe deplin responsabile si capabile sa-si poarte singure de grija. Cum de-au ajuns la „Am chiulit de la scoala” (#3), „Am dat o petrecere trasnita” (#8), „Am cumparat un jacuzzi” (#4), si, hm, „Am adapostit o fugara” (#7), cam este un mister pana si pentru ele.

In aceasta amuzanta si dulce-amaruie poveste, Sarah Mlynowski sondeaza mintea si sufletul unei fete care ramane pentru prima oara pe cont propriu. Ca sa ajunga cu bine la capatul anului scolar, April va fi nevoita sa jongleze cu un triunghi amoros, sa invete sa se descurce singura si sa accepte faptul ca lumea ei, cu atata grija construita, s-ar putea narui pur si simplu… odata cu fiecare lucru pe care n-ar fi trebuit sa-l faca.


Carti similare cu Zece lucruri pe care le-am facut (si probabil nu ar fi trebuit)

Șoseaua Jellicoe

Șoseaua Jellicoe

de Melina Marchetta

mai mult
Fulgi de iubire

Fulgi de iubire

de John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle

mai mult
Și-a căutat-o...

Și-a căutat-o...

de Louise O`Neill

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Miha
Recenzii: 0
Carti citite: 1

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149